- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Translator
tag
Hát igen, én sem leszek Logitech fan
Amióta meg egyszer a Windows+Break combo helyett valakinél lekapcsoltam a gépet egy elszabott power gomb miatt, nem is akarom látni ezeket a szutyok új kiosztásförmedvényeket.Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
kircipeti
senior tag
válasz CriticalHit #45 üzenetére
A nemet hir szerint vezetekes. Nagyon bejon nekem is, bar nemtom mennyire hasznalhatok ezek az ultralapos gombok.
-
Akheron
senior tag
válasz CriticalHit #45 üzenetére
Ilyet hol lehet kapni?
Úgy nézem, hogy van/lesz vezetékesben is:
[link]
[Szerkesztve]"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
(Kolombusz)
veterán
Szerintem még mindig a dinovo a legjobb Logitech cucc.
-
kircipeti
senior tag
A4Tech billenytuzetek: [link] felismertem az egerrol
En is talaltam egy klasszikust, extra lapos kivitelben, sallangmentesen: [link]
A magam reszerol tovabbra is maradok a jo 10ev koruli windows gomb mentes fem hazu billentyuzetemnel. Idonkent szetkapom, aladugom a csap ala es koromkefevel megsuvickolom, igy olyan lesz mint uj koraban
[Szerkesztve] -
joco1114
csendes tag
Ahogy látom, ezek angol kiosztásúak. Mondjuk design tekintetében ott vannak. Adsz egy linket is?
Joc -
Loha
veterán
Ha vki egy olcso, es jo minosegu, hagyomanyos kiosztasu billre vagyik:
A jatekosoknak pedig:
Ha meg telefon es office bill: -
LukE
veterán
hehe, vicces, MS legalabb az elozo szeriaban jatszotta el ezt az elforgatott/dupla DEL-es okorseget, es legalabb az ujabb kiadasu (hmm, lassan talan 1 eves) billentyuzetein ujra normalisan allnak a gombok. lodzsiteknél ugytunik most lett trendi...
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
-
orbano
félisten
sosem értettem ezt a sok spéci gombot. pl. ez a keresőgomb. már nem azért, de kijelölöm a szöveget és ctrl+f. ennél nem egyszerűbb megnyomni egy spéci gombot, amit tuti nem esik ennyire kézre. ráadásul ezt minden program támogatja szinte
A vér nem válik VAZZE!™
-
Füleske
addikt
Elsőre jó ránézni ezekre.
Másodikra :
- nagy del , ins sehol , elforgatott blokkban
- funkciógombok idióta mérete és elhelyezése
- sok semmire se jó multimédia gomb
+ szép egerek (bár ezeket külön is meg lehet venni) -
Dr. Akula
félisten
Én se értem minek erőltetik ezt a szar ''dupla magas del, ins meg sehol'' kiosztást. Minek kell oszlopba összenyomni a gombokat meg a kurzort? Hogy legyen hely a sosem használt multimédia gomboknak? Inkább azt hagynák le, az valóban felesleges. Eddig egyedül a Geniusnál találtam normális kiosztású wireless billentyűzetet, egyből meg is vettem. A nagybani melletti madaras teszkóban volt.
[Szerkesztve] -
joco1114
csendes tag
Nálunk a suliban az egyik gépterem ilyen DEL-lel rendelkezik. Majd megőrülünk tőle, főleg akik használnak még billentyűzetet. Itt a FAR Manager-re, vagy a Total Commanderre gondolok. Mivel jelöli ki az ember a fájlokat?
Ha valaki tud mondani egy normális kiosztású, magyar, rádiós kombót, szívesen venném. És ha tehetném, kitépdesném a tervező ujjait, aztán bojkottálnám a töketleneket.
Joc -
he7edik.
addikt
Amúgy a bill-ek szépek ( a Cordless Desktop LX 710 Laser kimondottan tecccik ), csak mikor lesz belölük magyar kiosztás
Égő szöveg a flém vázon
-
Muton
addikt
ha tovább fog terjedni ez az idióta del megoldás, akkor komolyan bespajzolok vagy 8-10 billt az értelmes fajtából
nem értem, h miért erőltetik az ilyen egeret, amikor sokan fogják csak az ujjaikal és nekik (köztük én is) ritkán jön be ez az ergonomikusnak hívott csoda. persze aki tenyérből rácuppan, annak még lehet jó. feltéve ha jobbkezes
logitech monnyon le!Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
WN31RD
addikt
Ma egy nagy Delete-es, Insert nélküli billentyűzeten dolgoztam. Agyrém.
Nem értem, miért csinálják ezt, rengeteg egyébként jó billentyűzetet rontanak el ezzel az idióta húzással. (Ha lehetne kapni ugyanabból vagy hasonló típusból ilyet is, olyat is, akkor egy szavam sem lenne, de nem lehet.)
Remélem, annak, aki az ilyet kitalálta, azért hiányzik egy ujja, amiért az összes többi is: Mert egy feldühödött ember egyenként letépdeste őket, miután ilyen billentyűzetet kellett használnia!''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
Dassler
őstag
Sajna az összes új billen (Razer, Logitech, MS stb...) iylen enter van
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Matthew
őstag
Ez azért érdekes, miért nem gondolkoznak a gyártók? Most nem csak a Logitechről van szó, mert más gyártók is előálltak már ilyen szerencsétlen kiosztással. Sőt, alig találni normális kiosztású klavit. Elhiszem, hogy minőségi cuccokat gyárt de csak ebben a topikban kb 90-10% az arány a nemtetszés javára...
Szóval maradok én is a jó kis hagyományos, nagy enter-es, kis del-es Samsung tasztatúrámnál. -
Ősember
őstag
amikor ránéztem elsöre ránéztem tetszett vagy 2-3 másodpercig. az egyszerü vonalakat szeretem és ez nem éppen egy kirivo darab, de amikor megnéztem a billentyüket lűtom nem csak engem zavar az idiota enter és a del, home stb stb gombok tortizása/végleges eltütetése. ráadásul 20k+ az ára mentségére legyen mondva, hogy adnak mellé egeret is nem kellene... marad a magyar, lekajált, szutykos, standard acer
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
guminyúl
tag
Azért high-end, mert jó drága és van egy füles-mikrofon kombó benne? Ja, meg fekete... A kis enter/nagy del: inkább törölj egyet, mintsem hülyeséget csinálnál az enterrel.
Lehetne egy hosszú műanyag bot végén egy webkamera, amit így a fejedre erősíthetnél. Bármerre mész, magaddal vihetsz mindent. Teljes multimédiás kiszolgálás. Nem tudom miért nem csapták oda a high-end cucc mellé.
Legalább a kurzorbillenytűk 2 sorban vannak, nem úgy, mint valami Thermaltake csodán, 3 sorban, hogy legyen valami pozitív is. -
Den
veterán
hát elég gyenge eresztés mindhárom. zéró ötlet, abszolút fantáziátlanok, látszik hogy a dizájner úgy izzadta i magából határidőre. de még mindig jobb mint a régi kelttészta dizájn.
www.simson4t.hu
-
Akheron
senior tag
Én úgy vettem észre, hogy a rutin nem akarom/nemakarom típusú kérdés, hanem olyan, ami idővel szükségképpen kialakul. Persze az ember nyilván priorizál, és a fontosabb műveletekre igyekszik jobban odafigyelni, de ha valaki például túlnyomó többségében fontos fájlokkal dolgozik, akkor a fontossági különbségek híján el tud veszni ez az odafigyelés.
De aki már itt tart, az ritkán hibázik - feltéve, hogy nem kell félévente más billentyűkiosztáshoz szoktatnia magát
(Egyszer velem is megesett, hogy a mappákban való navigálás közben letöröltem egy fontos adatbázist a kiszolgálóról, ráadásul biztonsági mentés sem volt épp Mentségemre szóljon, hogy lassan három év alatt egyetlen egyszer fordult elő ilyesmi.)
[Szerkesztve]"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
Akheron
senior tag
Aki rutinból kezeli a gépet, annak szerintem nem sokat segít ez az ablak - mire rájön, hogy mit csinált, már három-négy billentyűlenyomással odébb jár, és ezek között lehet az Enter is.
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
<Adamsky>
nagyúr
''Ez a fejlődés első menete...''
Hát ebből köszönöm én sem kérek. Tényleg ott tartunk -- ahogy azt már valaki írta -- hogy ilyen 1-2k-s bill.-eket kell venni, mert azok még ''normálisak''.
Egyébként egy ''adat'' nem feltétlen fájlt jelent. Lehet az egy programkód, vagy szöveg. Jó tudom, hogy akkor meg ott szokott lenni az ''undo'', de akkor is...
Van nagy ''undo'' gomb? Nincs. Na látod! -
sanyibá
tag
Nekem sem kéne ez a bill, iszonyatos az a hosszú del gomb. A logitechnél nem elborult agyú, aki ilyen del-t tervez, hanem balfasz, vagy hiányzik egy ujja.
AARGH
Csak nehogy a többi gyártó is átvegye ezt a szerencsétlen húzást, sajna a minap a Razer is így jelent meg. Hihetetlen
AARGH
Szerk: Smiley elhelyezése
[Szerkesztve]VIVA LA RESISTANCE !!!
-
REDeath
őstag
Szép bilek, de a nagy del kis enter fordítva kéne legyen... Amúgy én pl. ha most vennék billt akkor tuti hogy egy 2500 Ft-os slim, sok-sok külön programozható gombú billt venék.
Mert ugye a progikban hiába tudsz a logitech cuccokkal gombokkal navigálni, pl. kép elforgatása stb. aki használja a progit, az ugyis tudja a hotkey-eket, és azal ugyanot van... (De snoboknak tökéletes választás lehet)Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
freddirty
senior tag
A nagy DEL gomb és a HOME/END PAGEUP/DOWN gombok elkeverése miatt akkor sem kéne ha ingyen adnák. Nem szabványos és kész.
Aki meg kipróbálja és nyom néhány DEL gombot a HOME vagy END leütése helyett és elveszik 1-2 adat/file, akkor az majd szépen kivágja a kukába.
Nyomorult marketingesek próbálják átszoktatni a saját elborult agyuk által tervezett billentyűzethez hogy majd legközelebb is ilyet vegyél.fred
-
Remington
őstag
jó kis cuccok de az enter tényleg béna...
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
Új hozzászólás Aktív témák
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Suzuki topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest