- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Tudom hogy egykicsit régi a téma de nekem MX 3200 van...
ahol szintén nagy az enter...tudom mien idegesítő amikor kis enter van..(előző billemen kicsi volt)...a képeken azért volt kicsi az Enter mert az angol kiosztású volt...az easy callt az eggyetlen amit nemadtak ki magyar kiosztásban..
-
joco1114
csendes tag
Még mindig nem tudtok valami minőségi bill+egér (wireless, magyar kiosztás) billentyűzetet? Kezdek kétségbe esni, ugyanis az aktuális szépen, lassan bemondja az unalmast.
Joc -
joco1114
csendes tag
Úgy tűnik, kénytelen leszek faragni egyet magamnak...
Joc -
Akheron
senior tag
Dinovón is kicsi az enter és a backspace - ráadásul ACSII-kódokat sem lehet beírni a numerikus billentyűzeten, és ha készenléti állapotba vált, gyakran duplán írja be az első lenyomott gombot. Szóval munkára egy 3 ezer forintos Genius Slimstar is alkalmasabb.
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
nguru
tag
Nekem egy LX700-m van, és tényleg kicsi az enter... Sűrűn, főleg msn-be a mondat végén ű-t nyomok! Még egy bibi: Nem szereti az ATEN osztót (monitor, egér, bill. két gépre). De egyébként a minősége és a kényelmi funkciói nagyon jók! Aki hozzáül a géphez, először furcsálja az egeret (nehéz, furcsa a fogása, stb, ), de szerintem, ha megszokod, akkor Best Off
-
Matt23
tag
A fentiekhez hasonló borzalmak helyett arra lennék kíváncsi, hogy mikor kezdik végre forgalmazni az LX710-et. Esetleg nem tud róla valaki valamit?
(Csak megjegyzem hogy a Genius billentyűzetem már megint beadta a kulcsot, ugyhogy kénytelen vagyok nélkülözni, de már megszoktam, minden félévben egy hétre elmegy szabadságra és utána gond nélkül működik)
-
joco1114
csendes tag
Senkinek nincs ezekkel tapasztalata?
Íme még 1: [link]
Joc -
joco1114
csendes tag
Még egy:
[link]
Joc -
joco1114
csendes tag
Találtam valamit:
[link]
Egyedül az Enter kicsi.
Joc
[Szerkesztve] -
joco1114
csendes tag
válasz
DrGonzo22 #67 üzenetére
Hm. Az ötlet működőképes, csak tényleg mit csinálsz a maradék egérrel? Eladni nem fogod tudni, hiszen nálad lesz a vevő. Nekem azért a billentyűzet is fontos, szerintem én többet használom, mint az egeret. Öreg motoros vagyok, mindent billentyűzettel végzek, amit lehet.
AKAROK EGY MINŐSÉGI KOMBÓT!!!
Joc -
DrGonzo22
őstag
Nekem valami olyasmi lenne az igényem, hogy legyen egy G7 szintű rádiós egér, és egy teljesen átlagos multimédivezérlő mentes... de rádiós bill. Gondolom az nem működne, hogy veszek egy olcsó bill+ egér együttest, amiből eladom, vagy nem használom az egeret, hanem helyette mondjuk a G7-et. Vagy valaki tud ezzel kapcsolatban valamit?
-
Matt23
tag
Sziasztok,
felmerült néhány kérdés a fórumon, amiben talán tudok segíteni. Van egy kis tapasztalatom a billentyűzet + egér párosokkal kapcsolatban, ezt szeretném megosztani. Többen kerestek normál kiosztású billentyűzetet, nekik a Genius cumóit ajánlom. Nem a legolcsóbbak, de egész jól működnek, ezt mondom annak ellenére, hogy ha valaki ilyen cuccot szeretne az ne akarjon rajta spórolni, mert könnyen pórul járhat. Kapásból ebből következik, hogy nem állítom azt hogy a Genius termékei problémamentesek lennének. Én már 2 éve nyüstölök egy ilyen billentyűzet egér párost, néha megmakacsolja magát, és ilyenkor nem megy a bill. viszont most működikAmúgy egész jók, csak már kicsit meg vannak kopva. Ami nekem nagyon tetszett az a Fujitsu-Siemens bill.-e volt. Kétség kívül azt lehet rá mondani hogy elegáns, az egérről már kevésbé lehet ezt elmondani. Olcsó is, halk is, viszont a fenntebb említett problémák, mint a kis enter és a 6os gombcsoport átrendezése is megtörtént.
És akkor térjünk rá a lényegre a Logitech cumóira. Hááááát.... megkérik az árát. Viszont ezért a pénzért a legjobbat kapjuk. LX710? Szintén elegáns, és szerintem szebb is mint elődje volt. Bár a cégnél nem teljesen komplettek, mert a logitech oldalán az lx710-nél található képen nagy enter van, de ha már belemegyünk az egyéb nézetekbe akkor a kis enteres bill-eket láthatjuk.
Amugy ha jól tudom Logitechel a Partner computer foglalkozik, szerintem elég jó áraik is vannak, érdemes lenne őket megkérdezni, hogy mit tudnak róla. Mindenesetre a honlapjukra felkerült hírként ezek az új cuccosok.
Bocs hogy kicsit hosszú voltam, remélem tudtam segíteni. -
OliApa
aktív tag
Tudja valaki, hol lehet Mo-n kapni az LX 710-est? A gugli nem tudta.
http://velemmivan.blogspot.com/
-
DrGonzo22
őstag
Én sem értem, hogy miért nem árulnak olyan billentyűzeteket, amelyek rádiósak, de amúgy uolyanok, mint a sima pár ezer forintos alap billek. Meg az is érdekes, hogy pl. a Logitech a legjobb egereit csak külön árulja, a 30ezer ft-os egér + bill szettjében messze nem a legjobb egeret adja, hanem az mx600-at, amiről sok helyen olvastam, hogy 'lagol', persze ez inkább a rádiós megoldás hibája, de akkor pl. a G7-nél hogyan sikerült megoldani, hogy semennyi késés nincs az utasítás, és a végrehajtás között? Vagy ha ott sikerült, akkor miért nem tudják a bill+egér kombinációiknál is megoldani...
-
joco1114
csendes tag
Azért durva dolog, hogy az embernek van egy normális igénye, de igazából nincs a piacon olyan termék, amelyik maradéktalanul kielégíti. Már az sem érdekel, ha sokba kerül.
Írjak a Logitech-nek? Szerintem le...ják, amit egy hétköznapi halandó kér. Vagy csináljunk olyat, mint a Caps-Lock-os emberke? Tiltakozzunk? Ötlet?
Szóval marad a kérdés! Up!
Joc -
pisti666
aktív tag
engem is érdekel
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
joco1114
csendes tag
Senki? Rádiós, bill. + egér + normál kiosztás, magyar.
Joc -
Humamage
tag
Bakker.. pont mikor megvettem az uj billentyüzetet..
egysoros enter és egybe-del-gomb SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -
joco1114
csendes tag
Ezek szerint nem...
Ki//mi az a felhasználó?
Valaki tényleg nem tud magyar, rádiós, normál kiosztásó kombót? S lehetőleg lehessen kapni is. Nagyon megköszönném!
Joc -
jamez
senior tag
Nekem van még olyan billenőm (12 éves )amin nincsenek vindoz gombok, a CTRL is hosszabb, es elfer a kezem.
Tenyleg nem értem: nem a felhasznalók igényei alapján készítenek billentyűzeteket?
[Szerkesztve]Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
blackluck
csendes tag
Ha már nekem hasonlóm van (logitech mx 3000), akkor már csak megszólalok.
Lassan 1 éve vettem és több oka is volt amiért ezt vettem.
Először is a cél az volt, h vegyek 1 vezetéknélküli egér-bill párost, aminél lehetőleg normális az egér és a billentyű is de mégis azért megbízhatónak tűnik.
Az első ok az volt, h ehhez lézeres egeret adtak, ami azért (legalábbisnálam) észrevehetően stabilabban teljesített mint a normál, emelett 1 jó pár elemmel elmegy 1,5-2 hónapig is.
Második ok, h amikhez 1 normálisnak mondható egér van, azok közül ez a billentyű ami aránylag normálisan nézett ki, ezen mondjuk az enter még normális, de a del már ennél is olyan nagy, de ennél csak rosszabbakat láttam azok közül ami számításba jöhetett (vezetéknélküli, nem slim, nincs szétszedve a numpad, mégis normálisan fest és még megbízhatónak is tűnik).
És a többi billentyűkhöz viszonyítva (amik még ingyen se kellettek volna) aránylag jó árban volt.
A véleményem róla meg, h igen zavaró a del, még így 1 év után se tudtam megszokni, de az ins nem volt gond, ugyanis sose szerettem ha numpad számpadként funkcionál és ott működik az ins, azt könnyen megszoktam.
Emellett még zavaró (kicsit most is), h nagyobbak a gombok.
A plusz gombokról meg annyit, h ami a bal szélen van valóban nincs haszna, de a multimédiának nagy részét azért használom (play, stop, hangerő stb.), a többi-t meg átállítottam saját ízlésemre és elég gyakran használom is.
Emellett még jó pont, h annak ellenére, h vezetéknélküli mégis 1,5 hónapig bírja az egér (duracell elem, 3 pár 7-800 Ft), a billentyűzetben meg még nem is volt cserélve.
Huh, ez aztán hosszú lett.Ingyenes online játék, ha érdekel katt http://www.travian.hu/?uc=hu2_21788
-
joco1114
csendes tag
Nekem is tetszik a diNovo. Ráadásul gyártanak belőle normál elrendezésűt is:
[link]
(Kicsit nagy a kép, azért nem IMG-be tettem...)
Már csak magyar kellene belőle...
Joc -
Translator
tag
Hát igen, én sem leszek Logitech fan
Amióta meg egyszer a Windows+Break combo helyett valakinél lekapcsoltam a gépet egy elszabott power gomb miatt, nem is akarom látni ezeket a szutyok új kiosztásförmedvényeket.Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
kircipeti
senior tag
válasz
CriticalHit #45 üzenetére
A nemet hir szerint vezetekes. Nagyon bejon nekem is, bar nemtom mennyire hasznalhatok ezek az ultralapos gombok.
-
Akheron
senior tag
válasz
CriticalHit #45 üzenetére
Ilyet hol lehet kapni?
Úgy nézem, hogy van/lesz vezetékesben is:
[link]
[Szerkesztve]"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
(Kolombusz)
veterán
Szerintem még mindig a dinovo a legjobb Logitech cucc.
-
kircipeti
senior tag
A4Tech billenytuzetek: [link] felismertem az egerrol
En is talaltam egy klasszikust, extra lapos kivitelben, sallangmentesen: [link]
A magam reszerol tovabbra is maradok a jo 10ev koruli windows gomb mentes fem hazu billentyuzetemnel. Idonkent szetkapom, aladugom a csap ala es koromkefevel megsuvickolom, igy olyan lesz mint uj koraban
[Szerkesztve] -
joco1114
csendes tag
Ahogy látom, ezek angol kiosztásúak. Mondjuk design tekintetében ott vannak. Adsz egy linket is?
Joc -
Loha
veterán
Ha vki egy olcso, es jo minosegu, hagyomanyos kiosztasu billre vagyik:
A jatekosoknak pedig:
Ha meg telefon es office bill: -
LukE
veterán
hehe, vicces, MS legalabb az elozo szeriaban jatszotta el ezt az elforgatott/dupla DEL-es okorseget, es legalabb az ujabb kiadasu (hmm, lassan talan 1 eves) billentyuzetein ujra normalisan allnak a gombok. lodzsiteknél ugytunik most lett trendi...
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
-
orbano
félisten
sosem értettem ezt a sok spéci gombot. pl. ez a keresőgomb. már nem azért, de kijelölöm a szöveget és ctrl+f. ennél nem egyszerűbb megnyomni egy spéci gombot, amit tuti nem esik ennyire kézre. ráadásul ezt minden program támogatja szinte
A vér nem válik VAZZE!™
-
Füleske
addikt
Elsőre jó ránézni ezekre.
Másodikra :
- nagy del , ins sehol , elforgatott blokkban
- funkciógombok idióta mérete és elhelyezése
- sok semmire se jó multimédia gomb
+ szép egerek(bár ezeket külön is meg lehet venni)
-
Dr. Akula
félisten
Én se értem minek erőltetik ezt a szar ''dupla magas del, ins meg sehol'' kiosztást. Minek kell oszlopba összenyomni a gombokat meg a kurzort? Hogy legyen hely a sosem használt multimédia gomboknak? Inkább azt hagynák le, az valóban felesleges. Eddig egyedül a Geniusnál találtam normális kiosztású wireless billentyűzetet, egyből meg is vettem.
A nagybani melletti madaras teszkóban volt.
[Szerkesztve] -
joco1114
csendes tag
Nálunk a suliban az egyik gépterem ilyen DEL-lel rendelkezik. Majd megőrülünk tőle, főleg akik használnak még billentyűzetet. Itt a FAR Manager-re, vagy a Total Commanderre gondolok. Mivel jelöli ki az ember a fájlokat?
Ha valaki tud mondani egy normális kiosztású, magyar, rádiós kombót, szívesen venném. És ha tehetném, kitépdesném a tervező ujjait, aztán bojkottálnám a töketleneket.
Joc -
he7edik.
addikt
Amúgy a bill-ek szépek ( a Cordless Desktop LX 710 Laser kimondottan tecccik ), csak mikor lesz belölük magyar kiosztás
Égő szöveg a flém vázon
-
Muton
addikt
ha tovább fog terjedni ez az idióta del megoldás, akkor komolyan bespajzolok vagy 8-10 billt az értelmes fajtából
nem értem, h miért erőltetik az ilyen egeret, amikor sokan fogják csak az ujjaikal és nekik (köztük én is) ritkán jön be ez az ergonomikusnak hívott csoda.persze aki tenyérből rácuppan, annak még lehet jó. feltéve ha jobbkezes
logitech monnyon le!Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
WN31RD
addikt
Ma egy nagy Delete-es, Insert nélküli billentyűzeten dolgoztam. Agyrém.
Nem értem, miért csinálják ezt, rengeteg egyébként jó billentyűzetet rontanak el ezzel az idióta húzással. (Ha lehetne kapni ugyanabból vagy hasonló típusból ilyet is, olyat is, akkor egy szavam sem lenne, de nem lehet.)
Remélem, annak, aki az ilyet kitalálta, azért hiányzik egy ujja, amiért az összes többi is: Mert egy feldühödött ember egyenként letépdeste őket, miután ilyen billentyűzetet kellett használnia!''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
Dassler
őstag
Sajna az összes új billen (Razer, Logitech, MS stb...) iylen enter van
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Matthew
őstag
Ez azért érdekes, miért nem gondolkoznak a gyártók? Most nem csak a Logitechről van szó, mert más gyártók is előálltak már ilyen szerencsétlen kiosztással. Sőt, alig találni normális kiosztású klavit. Elhiszem, hogy minőségi cuccokat gyárt de csak ebben a topikban kb 90-10% az arány a nemtetszés javára...
Szóval maradok én is a jó kis hagyományos, nagy enter-es, kis del-es Samsung tasztatúrámnál. -
Ősember
őstag
amikor ránéztem elsöre ránéztem tetszett vagy 2-3 másodpercig. az egyszerü vonalakat szeretem és ez nem éppen egy kirivo darab, de amikor megnéztem a billentyüket
lűtom nem csak engem zavar az idiota enter és a del, home stb stb gombok tortizása/végleges eltütetése. ráadásul 20k+ az ára
mentségére legyen mondva, hogy adnak mellé egeret is
nem kellene... marad a magyar, lekajált, szutykos, standard acer
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
guminyúl
tag
Azért high-end, mert jó drága és van egy füles-mikrofon kombó benne? Ja, meg fekete... A kis enter/nagy del: inkább törölj egyet, mintsem hülyeséget csinálnál az enterrel.
Lehetne egy hosszú műanyag bot végén egy webkamera, amit így a fejedre erősíthetnél. Bármerre mész, magaddal vihetsz mindent. Teljes multimédiás kiszolgálás. Nem tudom miért nem csapták oda a high-end cucc mellé.
Legalább a kurzorbillenytűk 2 sorban vannak, nem úgy, mint valami Thermaltake csodán, 3 sorban, hogy legyen valami pozitív is. -
Den
veterán
hát elég gyenge eresztés mindhárom. zéró ötlet, abszolút fantáziátlanok, látszik hogy a dizájner úgy izzadta i magából határidőre. de még mindig jobb mint a régi kelttészta dizájn.
www.simson4t.hu
-
Akheron
senior tag
Én úgy vettem észre, hogy a rutin nem akarom/nemakarom típusú kérdés, hanem olyan, ami idővel szükségképpen kialakul. Persze az ember nyilván priorizál, és a fontosabb műveletekre igyekszik jobban odafigyelni, de ha valaki például túlnyomó többségében fontos fájlokkal dolgozik, akkor a fontossági különbségek híján el tud veszni ez az odafigyelés.
De aki már itt tart, az ritkán hibázik - feltéve, hogy nem kell félévente más billentyűkiosztáshoz szoktatnia magát
(Egyszer velem is megesett, hogy a mappákban való navigálás közben letöröltem egy fontos adatbázist a kiszolgálóról, ráadásul biztonsági mentés sem volt éppMentségemre szóljon, hogy lassan három év alatt egyetlen egyszer fordult elő ilyesmi.)
[Szerkesztve]"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
Akheron
senior tag
Aki rutinból kezeli a gépet, annak szerintem nem sokat segít ez az ablak - mire rájön, hogy mit csinált, már három-négy billentyűlenyomással odébb jár, és ezek között lehet az Enter is.
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
<Adamsky>
nagyúr
''Ez a fejlődés első menete...''
Hát ebből köszönöm én sem kérek. Tényleg ott tartunk -- ahogy azt már valaki írta -- hogy ilyen 1-2k-s bill.-eket kell venni, mert azok még ''normálisak''.
Egyébként egy ''adat'' nem feltétlen fájlt jelent. Lehet az egy programkód, vagy szöveg. Jó tudom, hogy akkor meg ott szokott lenni az ''undo'', de akkor is...
Van nagy ''undo'' gomb? Nincs. Na látod! -
sanyibá
tag
Nekem sem kéne ez a bill, iszonyatos az a hosszú del gomb. A logitechnél nem elborult agyú, aki ilyen del-t tervez, hanem balfasz, vagy hiányzik egy ujja.
AARGH
Csak nehogy a többi gyártó is átvegye ezt a szerencsétlen húzást, sajna a minap a Razer is így jelent meg. HihetetlenAARGH
Szerk: Smiley elhelyezése
[Szerkesztve]VIVA LA RESISTANCE !!!
-
REDeath
őstag
Szép bilek, de a nagy del kis enter fordítva kéne legyen... Amúgy én pl. ha most vennék billt akkor tuti hogy egy 2500 Ft-os slim, sok-sok külön programozható gombú billt venék.
Mert ugye a progikban hiába tudsz a logitech cuccokkal gombokkal navigálni, pl. kép elforgatása stb. aki használja a progit, az ugyis tudja a hotkey-eket, és azal ugyanot van... (De snoboknak tökéletes választás lehet)
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
freddirty
senior tag
A nagy DEL gomb és a HOME/END PAGEUP/DOWN gombok elkeverése miatt akkor sem kéne ha ingyen adnák. Nem szabványos és kész.
Aki meg kipróbálja és nyom néhány DEL gombot a HOME vagy END leütése helyett és elveszik 1-2 adat/file, akkor az majd szépen kivágja a kukába.
Nyomorult marketingesek próbálják átszoktatni a saját elborult agyuk által tervezett billentyűzethez hogy majd legközelebb is ilyet vegyél.fred
-
Remington
őstag
jó kis cuccok de az enter tényleg béna...
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
Új hozzászólás Aktív témák
ph Három felsőkategóriás vezeték nélküli billentyűzet-egér kombináció érkezik hamarosan a vállalattól.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok