- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus33
tag
válasz
Jim Tonic #43 üzenetére
JimTonic, Leslie:
Hoztam egy elméleti (''a CRT sugároz'', gy.k. Cathod ''RAY'' Tube) és egy gyakorlati példát, amely saját tapasztalaton alapul. Ez nem sok, de asszem még így is jobb, mint indoklás nélkül azt hajtogatni, hogy 85 vagy 100 vagy akárhány herz felett a CRT is ugyanolyan jó, kész.
Akinek CRT monitorja van, nézze. Főleg, ha jó minőségű. De azt, hogy a CRT monitor egy bizonyos herz fölött ugyanolyan ergonómikus, mint egy LCD, azt nekem senki sem fogja tudni bemagyarázni, mert nem így tapasztaltam (több CRT és LCD monitor huzamos használata során), és mert számomra világos a különbség a technológiák elméleti háttere alapján is. Egy sugárzó és egy kevésbé sugárzó tárgy bámulása közül az utóbbi az egészségesebb.
Az, hogy minden monitorfajtának van egy közös hátránya -- t.i. hosszú ideig egy adott távolságba fixálásra készteti az előtte dolgozót --, az nem semlegesíti az egyes fajták technológiájából eredő hátrányokat / előnyöket.
Az OLED-et a teljesség kedvéért tettem bele a listába, mint még inkább ergonomikus megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraWide 34WN750P-B IPS Monitor! 3440x1440 / 75Hz
- LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest