Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
''Elég jelentős eltérés lehet egy új és egy használt noti között, mivel még mindig rengeteg a mozgó/kopó alkatrész: HDD, ODD, hűtés, stb.''
Ez igaz, de én a renewzott (remanufactured) cuccot azért nem venném egy kalap alá egy használt cuccal, tekintve hogy újratesztelt, teljesen újszerű állapotba hozott cucc, tehát túlzásnak tartanám megkövetelni, hogy használtként adják el... -
I. Richard
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Hát hogyha ez a cégeknek törvényben meghatározott kötelezettsége, akkor nem vitás, büntetést érdemel a notebook.hu, de a büntetés mértéke nekem egy picit túlzottnak tűnik! Bár tény, hogy van visszatartóereje! Akkora hülye a notebook.hu sem lehet, hogy ezek után újból elmulassza tájékoztatási kötelezettségét

A macskás példánál lefelejtettem egy szájlit, természetesen nem egy kategória a két eset
-
I. Richard
senior tag
Hát szvsz ez már kezd a ''ne szárítsd a macskát a mikrosütőben'' féle témává ''emelkedni''... Miért kell nagybetűkkel kiírni, hogy ez már javított nótbúk??? Aki kiad xszázezer forintot, az vehetné a fáradtságot, hogy megkérdi, hogy miért ilyen olcsó az a noti, amit vesz...
és akkor nem éri meglepetésként a tény, hogy a cucc, amit vesz már volt javítva.
Ettől függetlenül büntessenek csak, a tövény az törvény
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest