Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
notit 2-3 ev garral szokas venni. 3 honap amit ezekre adnak az nevetsegesen keves, 1 komolyabb javitas garancia nelkul meg boven minuszba viszi az egesz arelonyet.
raadasul (megkerdeztem) ezekre a renew cuccokra nem is vehetsz fizetos garanciabovitest. ha olyan nagyon kifogastalan lenne mind akkor miert nem...
elhiszem hogy lehet ezzel jo vetelt csinalni de nagyon rosszat is. osszessegeben szerintem nem eri meg
mod: renew alatt azt ertettem amit asis-kent arulnak.... renew tenyleg az ujracsomagolt kategoria. csak az - amikor en neztem - ritka volt mint a feher kola, mindenutt csak asis gepek voltak
[Szerkesztve] -
tomcs
őstag
valahol mashol mar emlitettem, egyaltalan nem biztos hogy a tonkrement alkatresz a hibas. lasd pl. taphiba. kicserelik amit hazavagott, majd azt 1 honap utan ugyanugy hazavagja.
ezert szerintem joval nagyobb kockazat javitott cuccot venni, mert engem se zavarna ha mondjuk vmivel olcsobban megkapok vmit, aminek osszekoszolodott/tonkrement a csomagolasa es beraktak egy barna dobozba vagy mittudomen. de javitott cucc nekem sem kene. -
L3zl13
nagyúr
-
én eddig egy embert nem láttam, hogy késsel/fegyverrel fenyegették, hogy a notebook.hu-nál vásároljon.
Na ez hogy a francba jön ide?
Elég jelentős eltérés lehet egy új és egy használt noti között, mivel még mindig rengeteg a mozgó/kopó alkatrész: HDD, ODD, hűtés, stb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi