- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
parandroid #44 üzenetére
Szia!
Először is én nem jöttem ide, hanem elloptak. Ti. én a prohardveren vagyok regisztrálva régóta, de hipp-hopp érdekes hogy itt is megjelentem.
Te kötöttél belém ez a helyzet, hiába magyarázkodsz körbe-körbe. Az hogy nincs logikád az a te bajod. -
mikk2000
őstag
válasz
parandroid #16 üzenetére
Hm.
[Szerkesztve] -
mikk2000
őstag
válasz
parandroid #16 üzenetére
Szia kedves moderátor, attól hogy moderátor vagy még nincs feltétlenül igazad is. Tehát vagy hozz fel valami értelmes érvet, vagy halgass. Az nem érv, hogy olvassam el újra azt, amire válaszoltam. Szóval kapd össze magad.
-
mikk2000
őstag
Ez röhej.
Ha valaki vesz egy terméket, és az hibás, vért izzad mire el tudja intézni hogy azt megjavítsák.
Itt eleve olyan termékeket adnak, amikről kiderült hogy hibás, de ki lettek javítva. Feltehetően nagyobb odafigyeléssel lettek kijavítva, ráadásul pont emiatt az esetleges szériahibák el lettek hárítva, ha az volt a hiba oka. Tehát szvsz ez a termék ha jó áron adják, akkor igen megéri.
Erre fel a GVH 3 millió forintra bünteti ezt a kis cégecskét.
Kissé furcsa ezzel szemben, hogy a T Online céget, aki egyszerűen a korlátlan szó jelentését ignorálta, és megbélyegzett előfizetőket akik a beígértek szerint használták internetüket, ugyan elítélték, de összességében nulla, azaz nulla forintra büntették meg. Lehet hogy a GVH máshonnan akar pénzt összeszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest