Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Riasztó topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem olvastam itt renew kifejezést, de:
A RENEW (REMARKETED) besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével. Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve el.fordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek. Továbbá szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a HP-Magyarország által még nem forgalmazott termékek (összes pavilion, illetve néhány presario típus) világ-garanciája és támogatása hazánkban jelenleg sajnos nem érvényes.
Az ASIS besorolású termékek jogilag használtak, nem rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével sem. Ezek a termékek vagy beszámításos, vagy visszavásárlásos üzlet miatt váltak a program részévé, illetve el.fordul, hogy garanciális esetek, vagy cseregépek voltak. A hp minden ASIS kategóriájú gépet az újraértékesítés előtt letesztelt és ha szükségesnek látta tökéletesen felújított.
Vagyis az én értelmezésem szerint ASIS kategóriájú termékekről esik itt szó.
[Szerkesztve] -
én eddig egy embert nem láttam, hogy késsel/fegyverrel fenyegették, hogy a notebook.hu-nál vásároljon.
Na ez hogy a francba jön ide?
Elég jelentős eltérés lehet egy új és egy használt noti között, mivel még mindig rengeteg a mozgó/kopó alkatrész: HDD, ODD, hűtés, stb.
[Szerkesztve] -
válasz
I. Richard
üzenetére
A legtöbb ember nem ért hozzá, minek mi az ára. Arról köteles vagy tájékoztatni. A macska szárítása a mikrosűtőben hasonló példa, de ehhez képest nagyon elrugaszkodott.
-
válasz
parandroid
üzenetére
''Miért nem inkább'' megközelítés helyett szerintem a ''miért csak'' lenne helyes. Vagyis nem kellene kihagyni a szórásból pl. a mistralt, camera kft.-t, stb. De ettől még megérdemli a notebook.hu.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Call of Duty: Black Ops 7
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Optoma UHD 38x , 4K projektor , 2026.7 hoig garanciaval
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6900 XT és 32gb RAM + GARANCIA
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest