Hirdetés
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem olvastam itt renew kifejezést, de:
A RENEW (REMARKETED) besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével. Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve el.fordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek. Továbbá szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a HP-Magyarország által még nem forgalmazott termékek (összes pavilion, illetve néhány presario típus) világ-garanciája és támogatása hazánkban jelenleg sajnos nem érvényes.
Az ASIS besorolású termékek jogilag használtak, nem rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével sem. Ezek a termékek vagy beszámításos, vagy visszavásárlásos üzlet miatt váltak a program részévé, illetve el.fordul, hogy garanciális esetek, vagy cseregépek voltak. A hp minden ASIS kategóriájú gépet az újraértékesítés előtt letesztelt és ha szükségesnek látta tökéletesen felújított.
Vagyis az én értelmezésem szerint ASIS kategóriájú termékekről esik itt szó.
[Szerkesztve] -
én eddig egy embert nem láttam, hogy késsel/fegyverrel fenyegették, hogy a notebook.hu-nál vásároljon.
Na ez hogy a francba jön ide?
Elég jelentős eltérés lehet egy új és egy használt noti között, mivel még mindig rengeteg a mozgó/kopó alkatrész: HDD, ODD, hűtés, stb.
[Szerkesztve] -
válasz
I. Richard
üzenetére
A legtöbb ember nem ért hozzá, minek mi az ára. Arról köteles vagy tájékoztatni. A macska szárítása a mikrosűtőben hasonló példa, de ehhez képest nagyon elrugaszkodott.
-
válasz
parandroid
üzenetére
''Miért nem inkább'' megközelítés helyett szerintem a ''miért csak'' lenne helyes. Vagyis nem kellene kihagyni a szórásból pl. a mistralt, camera kft.-t, stb. De ettől még megérdemli a notebook.hu.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest