- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
viharhozo #60 üzenetére
az, hogy egy számtech kereskedő cégnél sok a céges vásárló, míg az ábécében nem íratsz számlát egy kiló kenyérről és két liter tejről.
továbbá én egy szóval nem mondtam, hogy a jó, ha a nettót mondják, én azt mondtam, ilyenkor az a jó, ha mindkettőt, aztán a vevő eldönti, melyik a jó neki.
Aztán pedig nem az áfa nélküli vásárlásról volt szó, hanem arról, hogy melyik árat mondja az értékesítő.
Valamint nem azt kritizáltam, hogy mért nem jó bikernek a nettó ár, hanem azt, hogy nem kell azonnal fogkiveréssel meg káromkodással előjönni, ha az eladó nem bruttó árat mond.
És végül: részemről itt a vita be van fejezve, mert nem érvelek olyanok ellen, akik nem akarják érteni, amit mondok, és nem képesek kilépni a saját élethelyzetükből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest