Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
soha a büdös életben nem volt bajom vele, pedig nem pár éve van md-m.
most nem is arra gondoltam amúgy hogy milyen a lemez, hanema fizikai paramétereire és a kivitelezésre, védelemre.
mostam már ki több md-t is mosógépben 60 fokon, hibátlanok. nem szándékosan, csak épp nem vettem észre
új optikai tároló megoldás kéne az md fizikai méreteire. vagyis a lényeg megváltozna belül, de a méretek maradnának.
szvsz itt van az egyedüli buktatója az md-nek, hogy ezzel nem igazán foglalkoztak. meg természetesen magasabb is az ára.
mindegy, nekem már megérte, nem lopják az md-t, feltörték már az én meg haverjaim autóját is, mindenkinek ott hagyták az összes md-t meg fejegységet is
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- Toshiba 2 TB MQ04UBD200 2,5" USB 3.0 hordozható külső HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest