- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
somodisoma #47 üzenetére
na a ZIP drive mekkora zsákutca lett...
nekem is itt figyel egy becsomagolva 4 lemezzel a szekrényben, el se tudom adni... -
Integra
titán
soha a büdös életben nem volt bajom vele, pedig nem pár éve van md-m.
most nem is arra gondoltam amúgy hogy milyen a lemez, hanema fizikai paramétereire és a kivitelezésre, védelemre.
mostam már ki több md-t is mosógépben 60 fokon, hibátlanok. nem szándékosan, csak épp nem vettem észre
új optikai tároló megoldás kéne az md fizikai méreteire. vagyis a lényeg megváltozna belül, de a méretek maradnának.
szvsz itt van az egyedüli buktatója az md-nek, hogy ezzel nem igazán foglalkoztak. meg természetesen magasabb is az ára.
mindegy, nekem már megérte, nem lopják az md-t, feltörték már az én meg haverjaim autóját is, mindenkinek ott hagyták az összes md-t meg fejegységet is -
Integra
titán
te jó ég, hogy mennyit kereshetnek a meghajtón........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest