- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Régóta szeretnék valami hasonló eszközt. Nem szeretem csak azért bekapcsolva tartani a számítógépet, hogy zenét hallgassak. A DVD lejátszó sajnos nem tudja sem a véletlenszerű lejátszást, meg sem jegyzi, hol állítottad le az MP3-as CD-t, DVD-t, így nem a legkényelmesebb.
[link]
Egyelőre csak ezt láttam, hasonló eszközként. -
frankie!
őstag
Van akinek nagy hangerőn torzít a rendszere, akinek nem, az ő hanfalai membárnjainak se tesz jót!
Akusztikai szempotokról nem is beszélve, a zenei térélmény ilyenkor elvész.
Szerintem marha jó dolog, pl. nem kell a gépnek a hifi közelében lennie, és a hangjával (halkításával) foglalkozni. A hifisták még egyéb szempontokaz is mondanának (ha külső DAC-od van, csak dig. jelátvitelre használod, ilyenkor a PC-ből eredő zajokat is leválasztod, kis jitter....) -
frankie!
őstag
Ez tetszik! Tűrhető ár, de megy ez még lejjebb is! Ezek a szoftverek a FLAC és APE formátumot nem támogat(hat)ják?
-
Csyppa
senior tag
és DeusHun:
Kertes házban lakok, a bal oldali házban senki nem lakik, a jobb oldaliban lakó ember pedig kamionos, szinte sosincs itthon. A végszomszéd messze van, a szemben lévő házikó pedig anno tejátvevőhely volt, most senki sincs ott. Az egyetlen szomszéd, aki szólhatna a hangos zene hallgatása miatt, az mindezt nyitott ablaknál szokta csinálni.
Egy öreg nénikét kihagytam, neki pedig már nem a legjobb a hallása.
Szóval ilyen szempontból jó helyen lakom.
[Szerkesztve] -
Nekem tetszik. Majd lejjebb megy az ára és beszerzek egyet.
-
Ste
addikt
a hangfalat kár volt rárakni
amúgy az ötletet pártolom -
Csyppa
senior tag
Jól néz ki tényleg, de ha a ház másik végében akarok szgépről zenét hallgatni
(ami ritkán fordul elő), akkor inkább felcsavarom a hifi-t, minthogy 130 euróért vegyek egy ilyet -
DeusHun
őstag
Jól néz ki és ha sokat rádióznék még el is gondolkodnék rajta. Hasznos kütyü lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hálózatban megosztott zenék lejátszására, internetes rádiók vételére alkalmas a MusicPal.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest