- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Egon, gyere és olvass! :DD Elég ''szarul'' mehet az ATI-nak, nem?
-
zetecR
addikt
Ahoz képest, hogy úgy lett először ATI-m (R9000), hogy mivel mindíg is NV-m volt, dec végén akartam venni olcsó 4200Ti-t. Elfogyott mindenhol, ahol néztem, bánatomban vettem az ominózus R9000-et. Ja, meg párban vele egy 19'-es Viewsonic monitort. A képminőség-különbség meggyőzött arról, hogy habár gyorsabb kártyára van szükségem, csak ATI lesz a következő.
Így sikerült be ez a Soft9700Pro :)). -
The Thing
tag
Szerintem ez eléggé szintem fogja tartani az árakat de akkor mi lesz a nagy árcsökkentéssal amit bejentett az Ati.(15%)
-
footy
addikt
Csak nehogy fennt tartsa az árakat ez a nagy kereslet... :(
-
Polesz
addikt
Ez legyen minden gyártó legnagyobb gondja :DDD
-
Zsox2
csendes tag
S3 4eva :)
-
maniac
senior tag
Szegeny ATi! A sok Nvidias maris temetni kezdte itt mellettem az ATi-t (eppen gepteremben ulok). Orulok hogy az ATi-nak ilyen jol megy. Az Nvidia meg szerintem leepitest fog eszkozolni az FX tervezoi koreben. Az a baj hogy az NVidia leegett az FX-szel igy az ATi legujabb csucskartyajara meg varni kell. :( Na mind1 joez a 9000PRO is :(
-
Roly
csendes tag
Na már kezdődik! Egyre nő a szakadék. Ráadásul milyen messze van a GeForceFx kijövetele! (és miért az ultra jelenik meg hamarabb? (azért, hogy elmondhassák 2 hétig milyénk volt a leggyorsabb videókari?)) Egyre nagyobb sz*rban van az nVidia.
-
Jazzy
tag
Na ez az a dolog ami a Geforce-oknál a közeljövőben nem lesz :))
-
Tsaba
csendes tag
válasz
gericooper #1 üzenetére
Nagyon tévedsz, az Nvidia nagyon hasonló gondokkal küzködik!
Már kb 50 ember jelezte, hogy venne egyet a csodás FX-ből, de az NVidia, még mindig csak 5db-ot tudott gyártani:D -
Genialis
aktív tag
Akkor én várok, hátha nagy erejű termelésbe kezdenek ami nem kell majd a piacnak, és az leviszi az árakat...:DD
-
Zsox2
csendes tag
Ha ilyen nagy a kereslet akkor mikor fog csökkenni az ára?
Én március közepére terveztemhogy beszerzek egy ATI RADEON 9700 Pro-t de mostmár nem tudom ,hogy mikor vegyem meg. -
vernyul
tag
Hat akkor most ideje lenne beinditania a termelest az Ati-nak
-
gericooper
aktív tag
jó nekik. az Nvidia meg gondolom szív a geforce fx-ével.
:))
Aktív témák
ph Egyre nagyobb problémát jelent az ATI-nak a Radeon 9500 Pro, 9700 és 9700 Pro iránti növekvő kereslet.
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest