- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
valaki esetleg a #12-re?
-
beencee
őstag
A belső elrendezése valóban kérdéses, egészen pontosan az, hogy milyen alaplapot lehet benne kényelmesen elhelyezni.
Ez a fajta hűtési megoldás már több igazán jó erősítőben már bizonyított, néha azokban is el kell disszipálni legalább annyi hőt, mint itt. Egyszóval miért ne működne itt is.
A kinézet pedig valóban ízlés dolga, de ez már végre úgy néz ki, mintha látta vmi formatervező, nem pedig csak egy PC ház gyártó... Nyilván meg kellene nézni testközelből az anyaghasználatot stb., de sztem gyönyörű és hifi cuccoknál megszokott dizájn. Például az ODD ajtajának alakja néhány NAD, a imbuszcsavar dizájnelemként való használata pedig mondjuk a Musical Fidelity készülékeiről köszön vissza.
Egyszóval sztem.: végre egy jó irány a HTPC házak vonalán. -
Emosz
tag
Azért a glacialtech-től még olcsóbb árat vártam volna....Nem rossz de elég puritán belülről,mellesleg kiváncsi lennék milyen hőfokon képes tartani egy procit....
-
Ste
addikt
nagyon jópofa
már csak a thermalright htpc házát kell megvárni -
macilaci78
nagyúr
A csavarok még csak-csak, legyen akár dizájnelem, bánja a fene, de az a kis piros és zöld, no meg a mindig látszódó USB aljzat. Nem igaz, hogy az ilyesmiket nem lehet egy takarólemez alá rejteni.
Mellesleg csinos a ház, de nagyon futurisztikus nappali kell ahhoz, hogy egy ilyen oldallapokkal megáldott eszköz mutasson benne valahogy. -
Ja no
aktív tag
Ebbe bármilyen uATX-et bele lehet tenni? Tehát mindegyiknek ugyanott van az északi híd meg a proci?
-
vivanto
tag
Először még nekem is tetszett az ötlet, demost ez a belső kép.. a hűtése nagyon elvan sz@rva. Az északi híd hőcsövétől nem lehet még low profile kártyát se használni, de a riser card se fér bele. De ha nem is teszünk bele kártyát, memóriát muszály, és még azt se lehet a cpu hőcsövétől (hacsaknem szerzel drágáért so-dimm foglalatos lapot, ami itthon szinte lehetetlen).
-
X@b3e
addikt
A hűtése elég kellemes, de az usb/firewire kivezetéseket igazán ''ajtó'' mögé rakhatták volna. Az ára is rendben van szvsz
-
waverider
senior tag
borzasztó csúnya! ezt még ipari környezetben sem venném meg! -
bambano
titán
válasz
kennystyle #3 üzenetére
Szerintem egy rendes htpc pont olyan széles, mint a házi hifi darabjai. Tehát ha a doboz nem lehet keskenyebb, hogy ne legyen ronda az erősítőre rakva, akkor már maradhat a nagyobb diszk is.
-
törölt tag
piszkosul drága...
milyen VGA-t lehet ebbe tenni? csak alacsony profilut...
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
válasz
venember83 #2 üzenetére
Passzív külső táp van hozzá, a cikkben azt írják: [link]. A hűtésekről ez a kép mindent megmagyaráz: [link]. Pöpec kis cucc, teljesen passzív hűtés, viszonylag olcsón (~40000HUF). Ha nem mennék nyaralni, lehet befektetnék egy ilyen gép építésébe. Egy kisebb Core2 proci, alsóközép VGA, halk vinyó, DVD-író, és kész a tuti HTPC, ami mellesleg még játékra is jó.
-
elfelejtette
veterán
Ha hozza az eddig megismert minőséget a Glacialtech, akkor jó minőségű lesz. Én eddig procihűtőkben és ventikben is mindig ezt a márkát választottam, és eddig nem csalódtam.
Üdv. -
kennystyle
aktív tag
azt nem értem soha hogy az ilyen házakat mi a sz@rért készítik 3,5'' hdd -hez ? ha már halk működésről van szó nem lehetne 2,5'' -re tervezni ?
-
venember83
nagyúr
Nekem tetszik, tappal meg nem ertem miert problemaznak, nem kell ebbe se izomproci, se izomvga, igy siman eleg kell legyen a 150 watt, felteve, h nagy resze 12 volton jon... Vajon passziv a tap? Procihutes milyen lehet? Lehetseges valahogy osszekapcsolni a hazzal, hogy a haz hutofeluletebol a proci is kapjon? Ilyen gepnel mar azert promovalnam a full passziv mukodest.
kennystyle: 2.5''-est be tudsz tenni kerettel 3.5''os helyre, ha nagyon a kisebb hdd-ot favorizalod, de forditva mar problemas lehet, szvsz ezert.
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
Nem lenne ez rossz, csak az elején az a piros és zöld LED, meg persze a csavarok
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- Külpolitika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Villanyszerelés
- Politika
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest