Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
Hát, ha a PS vs Xbox csata dönt akkor szerintem a Toshiba gondban lesz.
-
gliskard
senior tag
inkább a megmutatkozó eröfölény miatti ''kényszeritö helyzet'' meglovagolása mint visszatáncolás... Az MS és Intel támogatással jobb tárgyalásai poziciót tudhat magának a Toshiba és ezt igyekszik is kihasználni. Azért mert sárgák még nem hülyék!
Mellesleg várható volt, hogy az MS a jól felfogott üzleti érdekében a rivális formátumot támogatja a Sony Blue Ray-jel szemben, hiszen az XBOX-ok esetén a blue-ray meghajtókba épitett liszensz dij egy része közvetve a konkurenshez vándorol, mig a ps3 esetén ez csak ''látszat'' költség. Lehet, hogy egy darabnál nem tétel, de több millió konzolnál már jelentös, arról nem beszélve, hogy önköltségi áron vagy az alatt kerülnek forgalomba a konzolok. Persze a lemezel gyártásánál ugyan ez a helyzet. (mármint ott is van liszensz dij)
[Szerkesztve] -
kiskegyed
aktív tag
Én meg vagyok elégedve a mostani DVD korongok méretével és biztonságával. Sem xboxot, sem ps-t nem tervezek venni. Győzzün a jobbik! Ha 100 euro alatt már meg tudok venni egy új generációs írót, akkor már talán át fogok térni. A filmeket meg legalább addig ki fogják adni DVDn is, tehát nem maradok le semmiről.
-
Már pár órája is én voltam az első, de akkor visszatáncoltam. Senki nem mer kezdeni?
Amúgy meg én már nem hiszem, hogy születik kompromisszum, de ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2 SSD csavarok és anchor, MSI / Gigabyte / Asus-Asrock / PS5
- Western Digital Raid Edition 3 WD2502ABYS 250 GB SATA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 3,5" -os HDD -hoz álvány 150db -os eladó
- LSI 9211-8i Dell Perc H200 6Gbps, SAS2 SATA3, ZFS kompatibilis,garancia,kábellel is
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest