Keresés

Aktív témák

• simonzé

addikt

Félreértődtem.

Mondok egy gyakorlati példát, ahol a Via máris győzött. Most wótam kint Germániában (ezért nem szóltam hozzá egy fórumhoz sem a múlt héten :) ) egy nagy cégnél (kb 1000 alkalmazott.). Most fognak hardvert cserélni. Minden titkárnéni, könyvelő, stb új gépet kap. A 366-os Celeronokat cserélik le, megrendeltek hetvenakárhány darab Eden-t, amiben 800 mhz-s proci van.

Rájöttek, hogy nem feltétlenül csak a Intel-Microfos univerzum létezik. Olcsó gép, integrált videó, modem, hang, LAN, RAM, Proci, stb. Mi kell még? Szoftverfronton ott a majdnem ingyenes Linux, a Staroffice 6.0, meg az SAP. Az irodákban csend lesz, és a pénztárcában bőven marad Zsé. A tervezőmérnökök nemsokára megkapják az új Unigraphic és Compaq Workstation gépeket.

Ez csak EGY cég.

Különben hétköznapi példa: ha mindenkinek Mercedes kellene, a Suzuki nem fogyna. Magyarországon az elmúlt 6-8 évben a Suzukiból kb kétszer annyi fogyott, mint az azt követő legjobb márkából. Azért mert olyan qrvajó? Nem. Ócsó.

Hajrá Via!

• simonzé

addikt

Nana! Kedves Egon, a Via tavaly 2millió-t adott el a ''harmatgyenge'' CPU-iból. Nem kevés. Tudomásul kell vennünk, hogy nem csak toptechre éhes emberek használják a PC-t. Szerintem Pista bácsi, aki kiváncsi a netre, nem feltétlenül kíváncsi a különböző hardverütközésekből származó hibaüzenetekre. Meg nem is érdekli. Mi itt a fórumon nem ilyenek vagyunk, de el kell fogadnunk, hogy az emberek 90-95%-a ilyen. Neki a számítógép menjen gond nélkül, csendesen, stabilan, meg persze legyen olcsó.
    A többségnek ez a fontos.

Ezt a Via észrevette, és nézd meg, hogy fog vele tarolni (Via Eden, stb)

Aktív témák