Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Szerintem is lehetséges, hogy az említett vinyókban is lesz egy kissebb hagyományos DRAM cache is, de szvsz a cache az egy írási olvasási puffer, azaz pontosan ugyanaz a funkciója, mint a flash tárnak.
Hogy most ezt cache-nek hívod, vagy sem az mellékes.
A NAND lehet, hogy kevésbé megbízható, de még erősen fejlesztés alatt van a technológia szerintem. Nem véletlenül csak mostanában hallani róla annyit.
A hírben szereplő cuccnál ha csak kikapcsoláskor menti a fájlrendszer változásait, előtte csak memóriáb cache-el, és a FLASH-ek ha jól tudom több ezer írási ciklusra képesek manapság, akkor jó pár évig elvan gond nélkül a cucc, akkor is, ha nem csak read only módban működik. -
L3zl13
nagyúr
''Höjegyerek.'' Múltkor volt egy hír energiatakarékos noti vinyókról, amiben flash-t használnak cacheként...

Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest