Aktív témák
-
cookiemonster
csendes tag
Nem arról van szó, hogy kevés a RAM, mert szinte utánad dobják a boltban...
Hanem ha a Trabantomat akarom használni, és tuningolni, akkor legyen alkatrész a Trabanthoz, és ne legyen kötelező lecserélni Mercire. és ha folyik a benzincső, akkor hívják vissza és javítsák ki!
Éppen azért írom ezt, mert offline a terméktámogatást+meg ilyen dolgokat nem a cégek találják ki saját szájuk íze szerint, hanem keményen megszabják nekik. Ezt mér nem lehet ráhúzni a SW iparra?
Válasz: mer akkor nem lenne para az Y2K meg a virnyákok miatt... -
GP-Sz
senior tag
Pont az utóbbi 1 hónapban cseréltem le a gépemet és így a különböző alkatrészeimből raktam össze 3 nagyon különböző gépet és mindre XPt. A sajátom 3GHzes P4C, a tesómé 1800+ AthlonXP (512 mega ram mindkettőben), a szüleimé 566 Celeroncs (@765) 384 mega sdrammal. Na az ugye evidens, hogy az első kettő megy, mint a villám, de ami a lényeg, hogy az utóbbi sem lassú egyáltalán. Nekem sem tűnik lassúnak a másik két gép után sem. És hát az a gép ér vagy 50ezret összesen, szóval nem igazán csúcskategória :) (na jó többet ér, de csak a 20ezres Enermax táp miatt :D) Szóval Win98at otthonra én már nem tudnék ajánlani senkinek.
Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest