Aktív témák
-
jola
csendes tag
A Pentacompnál (Etele út) vettem nettó 20 alatt, LAN-nal. Tudtommal van még nekik.
Az én gondomhoz hozzászólóknak köszönet. Egyébként csakugyan semmi harag a mobo iránt, 40e+ pénzért netto a kísérletező kedv is lankadna. Pedig abban a lényeg; - és hát nem szebb antituning cuccot megadásra bírni, mint unottan klikkelgetni a gyári BIOS-ban? (Mondom én, aki még a 133/133-ig jutottam csak, a CPUFSB minden átállítási parancsnál lefagy stb., de legalább hiszek az elv szépségében.)
Az Acorp-háznál vigyázzatok az előlapi audio-csatikra! Praktikus bekötni, de utána (márpedig nekifutásból mindent bekötöttem) totálcsönd az alaplapi vonalkimeneten. A rend kedvéért már megbeszéltem a P.comppal a cserét, hogy véletlenül kiderüljön: elöl fülhallgató, hátul hangfal üzemben minden lyukon dől a hang. Ergo valami belső rurós-érintkező nyugalmi helyzetben letesteli az előlapon mindkét csatornát! Még jó, hogy a kimenetek rövidzár-biztosak. Így alaplapon üzemeltetve a hangrendszert, a ház vonalkimenetén egy üres sztereó dugó meredezik...
Amit még be kellett volna vallanom már elsőre: PC 133-as noname RAM-mal üzemelek, még a régi konfigból (el is kellene adnom... irodai munkára kit érdekel?), talán nem csoda hát a 2-6-3 megtagadása. Igaz is: tapasztalat szerint 3-6-3 vagy SDP-6-3 a nyerő?
Laci
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone topik
- Synology NAS
- E-roller topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest