- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
guest
veterán
hm a DTK-ban azt is mondták hogy az ECS már régen megoldotta a problémát mert hát azok a hírek egy kicsit régiek ill azért ott se birkák az emberek hogy ne tudja gyárilag beállítani a felhúzóellenálás értékét.
Persze vegyétek csak nyugodtan 2-szer annyiért valami via-t azt szívjatok a via4-1 el nagyokat egéségetekre :))
Én több mint 3 éve használok egy cel266---->450 en tehát én ha ezt lecserélem egy XP 1500 gondolom meglesz a sebességem és nem fog érdekelni +2-5% tuning meg nem kell brutális zajos irtózatos hűtőt rátenni :) mert ha megnézitek azt az 5% tuningot az nem sok persze csak nekem aki odáig van érte megtudom érteni de nekem az a tuning éri meg ami látványos és semmi plusz beruházást nem igényel mint pl a mostani cel266 ---->450 semmi plusz hűtés már 3,5 éve azt atomstabil BH6 ban.
Az ECS lap pedig minden reviewbe azt mondják hogy a legsatabilabb lap. Azért nem furcsa hogy egyik reviewben sem hibázott ????
Tehát elenyésző számú a hibás lap ha lehigaddtok és jól megnézitek a dolgokat.
Ja a DTK márkaboltja a Komel Kft gondolom itt kiskerben is árulnak.
Ha meg a demostudió nem tudja megszervízelne a a hibázó lapokat akkor semmi pénzért sem szabad ott vásárolni ennél a lapnál nem lehet 1-2K Ft-nál nagyobb az eladási ár ingadozás és gondolom egy korrekt partner megér 2K pluszt ha megoldják a gondoddat
VAgy tévednék ?
Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest