Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Van esélye ezzel chipsettel intel fronton is ''aratni'' a DFI-nek?! Vagy marad AMD fronton a ''tarolás''?!
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS
üzenetére
Miért túloznák?! Aszhem tts írt 65k körüli árat erre a lapra...sztem egy alap dfi-ért amiről azt se tudni jóje intel fronton vagy sem sztem joggal sokalja az ember az árát vagy épp kétségeket ébreszt...bennem tuti.
Vagy inkább vesz az ember asust és ott ezen az áron vagy kevesebbért egy gazdagon felszerelt lapot kap...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Akkó egyél vazzze! [link]

Amíg ez a ''fapados'' DFI 70k környékén lesz, akkor a lanparty hogyé lesz?! Abit meg kijön a fent linkelt AW9D-vel amiről egyenlőre biztos, hogy Conroe ready lesz...AW8D csak lehet...
Nem hinném ezen az áron lesz...45-50-ből sztem már megvehető lesz...
Jahh ez nem nf4 amihez sztem brutál chipsethűtés kell, de lehet tévedek...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6000Mhz CL28 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem hinném ezen az áron lesz...45-50-ből sztem már megvehető lesz...