- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
Dozer
tag
"Jó, fontos, hogy "részletgazdag" játékokkal játszhassunk, de inkább a régi programokat kellett volna optimalizálni -> a Win98 "bug"-jainak ezreit átírni és átpakolni ntfs-re... nem pedig lehetetlenné tenni, hogy az új progik és hw-k a régi op.rendszeren működjenek"
Ezzel mit akartal mindani? Mert en elolvastam 20-szor amit irtal, de meg mindig nem ertem. -
Szasza
tag
Az egész csak fejlődik, fejlődik, hogy újabb és újabb Windowsokat kihozva egyre lassabb és butább gépünk legyen. Ugyan mivel tud többet a Windows XP, amiért megérné ezt a memória és procizabáló hibajelenséget telepíteni? A Microshit akárhogy nyomja az NTFS-t, az még mindig százszor lassúbb lesz, mint bármelyik Novell file-rendszer. Jó, fontos, hogy "részletgazdag" játékokkal játszhassunk, de inkább a régi programokat kellett volna optimalizálni -> a Win98 "bug"-jainak ezreit átírni és átpakolni ntfs-re... nem pedig lehetetlenné tenni, hogy az új progik és hw-k a régi op.rendszeren működjenek
-
LordX
veterán
Afranc. Most olvastam el csak a cikket :DDD
-
guest
veterán
A közeljövő 1 éve szerintem az AMD-DDR platformé : FSB=266 Mhz. Az ár/teljesítmény tényező mellett a cikkben említett sávszélességi problémák is ezt a párost hozzák ki nálam nyerőnek.
Aktív témák
Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- BestBuy topik
- 3D nyomtatás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest