- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
dON't hAcK! #18 üzenetére
:)
Az előd elötti tisztelgés jeléül beraktalak téged is :)
Amúgy egy kérdés a cucchoz kapcsolódóan, Az összes táp ennyire szabvány szerű hogy egy-egy ilyen cucc jó mindegyikhez? -
[amne]
senior tag
Igen szóval az a baj, hogy ezt is szét OFF-olja meg másokat is.
Amúgy vissza az eredeti hírhez, nem hiszem hogy baj, hogy egész üzlet ág épül erre, mivel olyan egyszerű a dolog hogy akinek tetszik megveszi, akinek nem az meg nem veszi meg, ennyi. Lehet válogatni hogy ki melyiket látná szívsen a gépében. Nekem pl, jól mutatat a gépben a világítós venti, de ez a táp cucc már biztos hülyén nézne ki. -
[amne]
senior tag
Eddig nem értettem hogy miért hőbörög egyre több ember az ilyen cikkek fórumában, valahogy most már kezdem érteni, és én is unni ezeket a dolgokat. Moddernek tartom magam, nem a fanatikusabb fajtának hanem inkáb annak aki a cél érdekében alakítgatja folyamatosan a házát és az én elgondolásaimba egy-egy hasonló cucc simán belefér, de hogy együtt mindet használjam az már elképzelhetetlen, este nem csak a zaj miatt nem tudnék meg lenni de még ezek a megvilágítások is zavarnának.
De szerencsére mi magyarok ''örülhetünk'' mert mire ezek a cuccok beérnek Magyarországra addigra már rég kimennek a ''divatból''.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest