- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPad topik
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Vezetékes FÜLhallgatók
- XMLTV EPG letöltő progi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Den
veterán
Szerintem ez változni fog. Az utóbbi időben esett annyit a notebookok ára hogy most sokan bevállalnak noteszt. Amig nagyon drága volt, csak az vett akinek tényleg_mobil_gép kellett mert sokat cipelte, és sokat használta akkuról. A mostani tendencia viszont hogy sokan az asztali gépet cserélik le noteszre, és minnél bikább gépet akarnak. Aztán a használat közben jön a felismerés, hogy túl nehéz túl keveset megy aksiról, de az asztali gépet sem helyettesíti teljesen, aztán mikor bővíteni kéne és nem lehet akkor sokan visszapártolnak az asztalihoz, és noteszt legközelebb csak nagyon hordozható, aksiról sokáig üzemelő típust vesznek
Én ezeket a stádiumokat végigjártam. Amikor noteszre váltottam akkor a fícsörlistán csak a kijelzőméretet és a proci órajelet figyeltem :). Ma meg asztali gépet használok, noteszből pedig 1,5 kilónál nehezebb, 12 colosnál nagyobbat semmi pénzért nem vennék :)
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Edge
- Path of Exile (ARPG)
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Azonnali játékos kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest