- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
leontm
tag
már nagyon vágyom egy ilyen megjelenítőre, régóta vágytam rá. előnye igazán majd sexképek és egyéb ilyen multimédiák megtekintésekor fog mutatkozni ;] Ha viszont tényleg úgy lesz 3d-s mint egy hologram, akkor viszont új vga-kra lesz szükség, illetve dac-ra. vagy nem is tudom. meg persze 3d-egérre stb... komolyra fordítva a szót, most akkor ez mitől 3d-s????
-
WaterLo
aktív tag
Sajnos én is csak 2 dimenziós megjelenítővel rendelkezem, így nem tudom maradéktalanul élvezni a látványt. :DDD
Azért különben valamennyire látszik, hogy tényleg elég ''jóképű'' masina. -
ArchElf
addikt
Szerintem egyáltalán nem kelt kellmetlen érzést a kép a laptop monitorján...
Ám lehet, hogy csak azért, mert az én monitorom nem 3D-s csak 2D-s...
:DD
AE
Aktív témák
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest