Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szasz!!
Őszinte leszek.Anno azaz tavaly berendelt valaki 5db DL lemezt verbatimot.Hoztam is de aztán a sráv eltőnt.Kb 2200ft volt ami 5db-nál nem kis pénz!!
Hát jó egy honapig nálam volt mire 1-esével valaki elvitte!!!
Ja és ott kint is drága tehát nagyon nem éri meg vele foglalkozni de ez legyen az én gondom. -
törölt tag
Auchant említeném.
Kb 3-4 hónappal ezelőtt árultak cd lemezt 99ft-ért.Gondoltam nem is olyan rossz de hol itt a haszon.Gondoltam ezen inkább buknak és majd esetleg másik árun beházzák az árát de nem!!!
A haverom elég nagy berkekben mozog /Auchan/ és pár dolgot elárult.Azt a lemezt pld valahogy nem kivánták a nyugatabbra lévő kollégák /Sky/ de viszont ide a keleti piacra jó lesz.29.50ft-ért vették meg.Én matricát viszont nem láttam rajta.
Arti matrica 150ft az nem sok egy kicsit??? -
törölt tag
Szasz!!!
Nem akartam én Robin Hoodnak beállítani magamat se mást!!!
Egy kicsit osztom a véleményedet meg kicsit nem.Ez legyen az én magánügyem.
Azért az olyan formában mint írtad,hogy egy 160ft lemeznél a kinti ár az kb 100ft hát az kissé kevés.Én kintre járok anyagért és látom mi mennyi.
Egyébként meg senki nem mondta,hogy nálam vásároljanak,Legalább is nem kényszeritettem rá őket./Robin Hood/
De valahol igazat adok.
Szfvári vagyok és itt van a VTCD gyár ahol nyomják a lemezeket.Elbeszélgettem egy belsős sráccal és igen csak meglepődtem az áraikon.Mit mennyiért csinálnak stb....
Ez hasolo mint a benzin árak sajnos mi /vevők/ isszuk meg az árát.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Szia!!!
Ebben a fekete piacos dologban TELJES MÉRTÉKBEN igazat adok.
De azért te is beláthatod,hogy pld mi egy verbatim 8*- adunk ugy 160ft/db áron ha megvennénk a Matricát+Áfa akkor se lenne belőlle 550ft mint némely boltban.
Értem én ,hogy kell haszon de ennyi???
Verbatim 32* újraírhatot árultam tavaly ugy kb 250ft/db áron.Csak az írom nem tudta azt a sebességet.
Egyébként meg szerintem eléggé lent van a márkás lemez ára a feketepiacon.Sajnos a ''rosszabb'' lemezek levitték az árát.Meg némely emberke még a 20ft különbséget /10db-nális sajnálja a jobb megvételéért!!Ezt mi már Erdőkével egyszer kitárgyaltuk.Ez van nem vagyunk egyformák!!
DODI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest