- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Videószerkesztés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
ja igen neked van igazad, ki se mozdulj a gép elől, végülis jól érzed magad előtte nem? Az meg mit számít hogy hülyének néznek... a gép megért.
x@b3e: Persze majd buzigyerek linuxot fogok használni. Igen hallottam. Mivel nézek HD filmet? Kábé semmivel, mert nincs rá szükségem, hdtvre meg nem költök, de igen ezekkel a tényekkel nem foglalkozva tényleg megér egy pct építeni a nappaliba, mellesleg volt egy ''htpc''-m már 2002-ben és alig volt használva, nekem az élet nem csak a tévé és gép között zajlik le. sry hogy nem érthetem meg a gondolkodásod.
písz -
erdoke
titán
Milyen HTPC-t építesz 50e-ből? Mert 100-ért egészen jó merevlemezes asztali írót kapsz. Akinek meg nincs szüksége az általad említett sokoldalúságra (magyarul PC-re), annak esetleg semmi szüksége rá.
Egy jó házimozi rendszer és a filmek árából életed végéig járhatsz egyébként moziba, a legtöbb film úgyse ér meg többszöri nézést. Csak úgy hozzátettem, mostanában én se járok moziba...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Ubuntu Linux
- Crypto Trade
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest