- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
''Egy jó házimozi rendszer és a filmek árából életed végéig járhatsz egyébként moziba, a legtöbb film úgyse ér meg többszöri nézést.''
Egyetértek. Másrészt mostanság nem divat reklámozni hogy netán van 1000 filmem mert még filmbuzinak néznek, ami igaz is lenne. Ha lenne!A mozinak meg van egy feelingje, én például elég kellemetlenül érezném magam, hogy átjön a csaj mozizni hozzám, és ott baszakodok azzal a gusztustalan sötét valamivel a sarokban, inkább elmegyek vele mozizni. Másrészt szerintem (legalább nekem is) elég nehéz beszerezni a filmeket netről, és ha mégis sikerül pocsék a minősége. Nekem ér 1500 ft-ot hogy normálisan, töltögetés nélkül nézhessek meg egy filmet, de ezt minek is magyarázom a ph-n? :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest