- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Mini-ITX
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
én láttam pár dellt meg applét, hp-t meg pár mást is, vajmi kevés közük volt az atx-hez. lásd pl. ''rendes'' desktop gépekben ugrott az atx, legfeljebb low-profile pci megy bele ha nincs elforgatva. táp kusztom, alaplap kusztom általában. a tornyok még úgyahogy atx alapokon mennek, de csak azért mert van hely, az 5,25-ös cuccoknál nem lehet keskenyebb. nem nagyon kell gondolkodni mit hova rak az ember. (tudom, az atx ennél többről szól, csatik stb. - én a thermal design-ra gondolok elsősorban)
a felfelé cső persze radikális, de ez legyen a legkevesebb. tőlem menjen előlap-hátlap irányba (lásd még apple), akkor se az előlapra heggesztem a ventit. egyébként a felfelének azért lenne értelme, mert inkább vmi passzív megoldásra kéne gyúrni.
átérzem az atx jelentőségét, de a következő lépés ennél sokkal nagyobb kéne legyen. kisebb, kompaktabb, júzerfriendlibb, csendesebb.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Felújított asztali számítógép
- Új DDR5 GAMER PC - AMD RYZEN 5 8400F RTX 3070 Testreszabható + Garancia!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell OptiPlex 7060 Micro i5-8600T / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest