Hirdetés
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- HP nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Milyen processzort vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
én láttam pár dellt meg applét, hp-t meg pár mást is, vajmi kevés közük volt az atx-hez. lásd pl. ''rendes'' desktop gépekben ugrott az atx, legfeljebb low-profile pci megy bele ha nincs elforgatva. táp kusztom, alaplap kusztom általában. a tornyok még úgyahogy atx alapokon mennek, de csak azért mert van hely, az 5,25-ös cuccoknál nem lehet keskenyebb. nem nagyon kell gondolkodni mit hova rak az ember. (tudom, az atx ennél többről szól, csatik stb. - én a thermal design-ra gondolok elsősorban)
a felfelé cső persze radikális, de ez legyen a legkevesebb. tőlem menjen előlap-hátlap irányba (lásd még apple), akkor se az előlapra heggesztem a ventit. egyébként a felfelének azért lenne értelme, mert inkább vmi passzív megoldásra kéne gyúrni.
átérzem az atx jelentőségét, de a következő lépés ennél sokkal nagyobb kéne legyen. kisebb, kompaktabb, júzerfriendlibb, csendesebb.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest