Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Miért kellene 3magra írni egyből programot? Elég, ha egy program a 2 magot kihasználja, még a 3-dik mag foglalkozik a windows bizbaszával. Így sokkal simábban fog futni mint egy sima 2magos procin.Ami meg a 4 magos procit illeti, szerintem otthoni felhasználásra egyenlőre teljesen felesleges.Hiába kerül 60 ezerbe egy 4magos kóró.Amikor kihasználatlanul marad a nagy része.Mire meg a programok kihasználnák, addigra sokkal gyorsabbak is lesznek. Meg tudtommal ez nem a 4 magos ellen készül, arra ott lesz a AMD-nek a X4 Phenom. De, ha ez bejön az AMD-nek látok arra esélyt, hogy az Intel is lép hasonlót majd.Egyenlőre nem kell itt semmit leírni.
[Szerkesztve] -
joghurt
addikt
Egy valamirevaló többprocis programot többnyire nem fixen 2 vagy 4 magra írnak meg, hanem annyira, amennyi van. A több procit kihasználó programoknál a kunszt nem a magok száma, hanem hogy több programszál futhat egyszerre. Szóval a nagy különbség az 1 mag és a nem-1 mag között van.
Én erre a gépre olyan programot írtam, ami ennyi magot használ:
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest