Aktív témák
-
Den
veterán
Ha kisebb (sub)notebookra vágysz akkor végkép nem értem miért problémázol egy all in one gép súján. Ez egyszerűen nem neked készült. Elég furcsa úgy lehúzni egy 14-15 colos gépet a súlya miatt úgy, hogy 10-12 colos notikhoz hasonlítod. Az x40 az a kategória amire te gondolsz, azt kell a többi sub notihoz hasonlítani....
-
Den
veterán
Na szétnéztem, lehet hogy én vagyok ügyetlen, de hasonló kaliberű notebookból a legkönnyebb a sony z1 széria kisebbik tagja, 14 colos kijelzővel. Ez kereken két kiló de kisebb az aksija (4,5 órát bír), és strapabírásban nem közewlíti meg az ibm notit.
De ha mutatsz 1.5 és 2 kg közti 14 coos notit akár optikai meghajtó nélkül is akkor örülni fogok, mert szeretnék egy olyat :)
ne érts félre a hír nekem is túl prospektus ízű, de ami igaz az igaz..
Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- HP ZBook FireFly G11
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest