Új hozzászólás Aktív témák
-
YoungOld
tag
Majdnem, ha jók a laikus barátom elmondásai, akkor ez AMILO Pro V7010. De nem vagyok biztos benne, elég keveset mondott róla, ez is jó ideig tartott, mire megtaláltam. De úgy néz ki, hogy V7010. De az S7010-en nekem is megakadt a szemem keresés közben...
Szóval pixelhiba-garival kapcsolatban valakinek valami? -
karib
addikt
Az S7010 egy nagyon pöpec, 1,8 kilós 14 colos gép. Bárcsak az IBM is csinálna ilyet... sőt, méginkább optikai meghajtó nélküli verziót
Érdekes, hogy a FuSi visszahozta a soros portot - sok helyen még komoly igény van rá. Mutatja, hogy odafigyelnek.
A pixelhibára pedig szerintem majd fsc tud válaszolni itt a fórumban - általában sajnos ez a helyzet, egy pixelhiba nem hiba, két hiba fél hiba stb. -
YoungOld
tag
Egy haverom vett egy Fujistu Siemens notit, de a típusát nem tudja, azt mondta, 7010-es, de én ilyet nem találtam, ami 314 ezer ropi körül lenne sulinetben. Na de nem is ez az érdekes, hanem hogy van a kép közepe táján egy darab hibás pixel. Garba nem veszik vissza, mert szerintük 1 hibás pixel nem elég, ami valószínűleg igaz is. Nem tudjátok, hogy Fujitsu Siemens notiknál hány hibás pixeltől van gari?
-
djyangce
tag
Hmm hmm.
Ezt és az előző hírt olvasva arra jutottam, hogy azt hiszem az utolsó dolog, amit valaha itthoni asztali gépbe veszek, az idén egy nagyobb HDD és egy DVD író.
Úgyse játszom, így nekem egy lapos bőven elég lesz.
(Ui.: kivétel, ha megejelnik az asztali platformon is a Dothanos illetve utódja alaplap, mert akkor talán lesz asztali gép cserélve sok év múlva). -
Dassler
őstag
Kira, lassan úgy is be kell ruháznom egybe, valszegegy ilyen Sonomás dolog fog szóba jönni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- 11gen i5 ös HP 17-cn0800ng laptop
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest