Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Draco
csendes tag
Én (ha egyáltalán játszom) akkor billengyűzetet haszálok. Kivéve, ha az unokaöcsémmel PlayStadionozok:DD
-
bz
tag
erről jut eszembe, kijött a pc-re a HALO,
annak idején az összes XBOXos ki volt akadva, amikor leszólták a játékot, hogy ''FPS gamepade-del? hehe'', mondván, hogy teljesen kúl a gamepad vezérlés.
Na most kipróbálhattam én is a pécén, hasonló gamepaddel, mint az xboxé, de 3 napja nem tudom úgy beállítani, hogy valami élményt nyújtson.
na ilyen lehet ez is. -
twollah
nagyúr
Ennek az izének melyik az eleje, és melyik a vége?
-
McJames
senior tag
Egy jó billentyűzet és egy jó egér simán 6e HUF-ból kijön, és normál feladatokra is használható. Ez tutti nem. Maradok a bevált sémánál.
-
eXodus
őstag
válasz
Satan-Claus #17 üzenetére
Persze hogy jump....
Én is néztem pár percet és sehogy sem tetszik.
Ha már itt tartunk a kisujj billentyűje is rossz. Billentyűzeten az ' í ' és így pot egy egyenest alkot az ' w a í ' gomb.
Azon pedig sehogy sem jó--- vagy túl közel v túl távol :) -
eddie303
őstag
Elso pillantasra megijedtem tole, s mikor egy fel perce neztem, rajottem, hogy hogy lehet hasznalni. De ezt ugy kepzeltek el, hogy a masik kezedben ragcsalo van?
-
Yutani
nagyúr
Mellesleg nekem tetszik az ötlet!
-
Yutani
nagyúr
NOSTROMO - ismerős a név... Alien rulez! :)
-
@aMoRF
tag
Hümmm.... Érdekes.... és repülni tud-e? :)
-
eXodus
őstag
Szerinrem jó csak a hüvelykujjjjjjjjjjjjnak nicsen jó gomb ami pl a quakehez kell .... :((
-
P34k
tag
...amúgy meg kevés a gomb rajta...legalábbis q3hoz...:))
-
fanatic
aktív tag
Azért lesz drága, mert ki kell fizetni a liszenszet a földön kívülieknek!
-
P34k
tag
Simán brutál!
Rendelek egyet tesztelés céljából...:))
Q3 rulez! :D -
simonzé
addikt
Nagyon állat! Nekem tetszik, de ez a balkezes kialakítás megszokást igényel. Ha tajvani ára lesz, lehet hogy beruházok egy ilyenbe. Próba-cseresznye :)
-
chuck
csendes tag
Gondolom a konfiguralas hasonlo lehet, mint egy gamepade, vagyis a gombokhoz hozza lehet rendelni a 101 billenytyuzet gombjait, igy mar csak a megszokas es az ar lehet a gatlo tenyezo.
-
Jóság lehet egy ilyen, csak kérdés, hogy szoftvertámogatás milyen hozzá... meg hogy mennyi kérnek el érte...
-
utax
aktív tag
AWSD billentyűzet ? Király ! sokkal kevesebb helyet foglal a LAN partin, mint a 102-es billentyűzet.
-
hunluigi
senior tag
Ha jól látom bal kézre van kitalálva (gamer klaviatúra?!?!) tehát egérrel együtt használandó?!?! Gyanitom gyakorolni kéne vele egy keveset :t de az eféle célhardverek kevés kivétellel futnak csak be
-
Cathfaern
nagyúr
Tényleg volt már egy hasonló próbálkozás :) Az is eltűnt fél perc alatt, szerintem ez is el fog. Bár szívesen kipróbálnék egy ilyet, hogy vajon milyen lehet ilyennel játszani :F
-
Felejtős...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- One mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I-7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/Garancia
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch / i7-10850H 32GB / 512GB / nVidia Quadro / IR workstation tervező
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza