- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
Draco
csendes tag
Én (ha egyáltalán játszom) akkor billengyűzetet haszálok. Kivéve, ha az unokaöcsémmel PlayStadionozok:DD
-
bz
tag
erről jut eszembe, kijött a pc-re a HALO,
annak idején az összes XBOXos ki volt akadva, amikor leszólták a játékot, hogy ''FPS gamepade-del? hehe'', mondván, hogy teljesen kúl a gamepad vezérlés.
Na most kipróbálhattam én is a pécén, hasonló gamepaddel, mint az xboxé, de 3 napja nem tudom úgy beállítani, hogy valami élményt nyújtson.
na ilyen lehet ez is. -
twollah
nagyúr
Ennek az izének melyik az eleje, és melyik a vége?
-
McJames
senior tag
Egy jó billentyűzet és egy jó egér simán 6e HUF-ból kijön, és normál feladatokra is használható. Ez tutti nem. Maradok a bevált sémánál.
-
eXodus
őstag
válasz
Satan-Claus #17 üzenetére
Persze hogy jump....
Én is néztem pár percet és sehogy sem tetszik.
Ha már itt tartunk a kisujj billentyűje is rossz. Billentyűzeten az ' í ' és így pot egy egyenest alkot az ' w a í ' gomb.
Azon pedig sehogy sem jó--- vagy túl közel v túl távol :) -
eddie303
őstag
Elso pillantasra megijedtem tole, s mikor egy fel perce neztem, rajottem, hogy hogy lehet hasznalni. De ezt ugy kepzeltek el, hogy a masik kezedben ragcsalo van?
-
Mellesleg nekem tetszik az ötlet!
-
NOSTROMO - ismerős a név... Alien rulez! :)
-
@aMoRF
tag
Hümmm.... Érdekes.... és repülni tud-e? :)
-
eXodus
őstag
Szerinrem jó csak a hüvelykujjjjjjjjjjjjnak nicsen jó gomb ami pl a quakehez kell .... :((
-
P34k
tag
...amúgy meg kevés a gomb rajta...legalábbis q3hoz...:))
-
fanatic
aktív tag
Azért lesz drága, mert ki kell fizetni a liszenszet a földön kívülieknek!
-
P34k
tag
Simán brutál!
Rendelek egyet tesztelés céljából...:))
Q3 rulez! :D -
simonzé
addikt
Nagyon állat! Nekem tetszik, de ez a balkezes kialakítás megszokást igényel. Ha tajvani ára lesz, lehet hogy beruházok egy ilyenbe. Próba-cseresznye :)
-
chuck
csendes tag
Gondolom a konfiguralas hasonlo lehet, mint egy gamepade, vagyis a gombokhoz hozza lehet rendelni a 101 billenytyuzet gombjait, igy mar csak a megszokas es az ar lehet a gatlo tenyezo.
-
Jóság lehet egy ilyen, csak kérdés, hogy szoftvertámogatás milyen hozzá... meg hogy mennyi kérnek el érte...
-
utax
aktív tag
AWSD billentyűzet ? Király ! sokkal kevesebb helyet foglal a LAN partin, mint a 102-es billentyűzet.
-
hunluigi
senior tag
Ha jól látom bal kézre van kitalálva (gamer klaviatúra?!?!) tehát egérrel együtt használandó?!?! Gyanitom gyakorolni kéne vele egy keveset :t de az eféle célhardverek kevés kivétellel futnak csak be
-
Cathfaern
nagyúr
Tényleg volt már egy hasonló próbálkozás :) Az is eltűnt fél perc alatt, szerintem ez is el fog. Bár szívesen kipróbálnék egy ilyet, hogy vajon milyen lehet ilyennel játszani :F
-
Felejtős...
Aktív témák
Hirdetés
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest