Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
4 modulnál is menne a dual channel, de a régebbi A64 magok nem tudnak négy modult szinkronban hajtani, tehát 333-on mennének a ramjaid. Ha az 1gb-os és az 512mb-os memóriák ugyan azzal a csippel vannak szerelve, és a modulméret is megegyezik (512: egyoldalas, 1024: kétoldalas), akkor nincs számottevő sebességkülönbség. ha mindkettő kétoldalas akkor persze az 512-es szorosabb időzítésekkel tud dolgozni, és valószínűleg a tuningot is jobban bírná, de az első mondatban említett probléma miatt ennek négy modulnál nincs igazán jelentősége.
én azt javaslom, hogy 2*1gb-ot keress, kicsit lassabban veszít az értékéből mint a kisebbek, és nem lesz probléma később a bővítés sem. remélem segítettem, ha nagy hülyeséget írtam valahol akkor valaki úgyis kijavít majd...
btw a piacon árult valaki 2*1gb d43-at, harmincikszezer forintért, szvsz annyit simán megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo 3DS és DS topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest