Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Pont arra próbáltam rámutatni, hogy DTR-re csak a kijelző és a VGA miatt lehet valakinek szüksége, minden másban egy 2,5 kg-os mainstream noti teljesen kielégítő teljesítményt nyújt. A kijelző és a VGA pedig kevés kivétellel csak a játékok miatt fontos.
Egyre többen játszanak a géppel, nem dolgoznak, a DTR-t pedig egyszerűbb szállítani, mint az asztali gépet. Sőt, én is gondolkodok egy DTR-en két asztali gép helyett. Mert csak. Mert egy rohadék, láma, gépen játszó lúzerfész vagyok. Nem mondtam, hogy a DTR kompromisszummentes lenne, de ez a legjobb. Elmondom mégegyszer, hátha megértik: Lehet vele játszani, és könnyebben lehet ide-oda vinni. Én nem az igényeimet igazítom a géphez, hanem az igényeimhez keresek gépet.
A videokódolás pedig nem tudom, hogy jött a képbe.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest