Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
A játékos gondolatkergetőzéseket tartogasd a poltopikra, inkább a tényekre alapozzunk, pl. olvasd el a hírt, amiről beszélünk:
Elolvastam, inkább neked kéne átnézned jobban. És inkább te menj a poltopikba, ott hirdesd az igét a vékonyéskönnyű-ről.
Az nem ''tények'', ha kiragadsz egy fél bekezdést, a másikat meg elhallgatod:
A tajvani gyártók szerint ennél nagyobb lehet az igény a DTR gépekre, ezt jelzi legalábbis, hogy a manapság piacra kerülő, 17 vagy még nagyobb, akár 19-20 hüvelykes kijelzővel szerelt hordozható számítógépekből igen komoly mennyiséget értékesítenek mostanság, sokan cserélik ugyanis le asztali gépüket ilyen monstrumra, mely még ha korlátozottabban is, de mindenképpen mobilizálhatóbb, gyakorlatilag kompromisszumok nélküli megoldást nyújt a hagyományos PC-khez képest. -
faster
nagyúr
Pont arra próbáltam rámutatni, hogy DTR-re csak a kijelző és a VGA miatt lehet valakinek szüksége, minden másban egy 2,5 kg-os mainstream noti teljesen kielégítő teljesítményt nyújt. A kijelző és a VGA pedig kevés kivétellel csak a játékok miatt fontos.
Egyre többen játszanak a géppel, nem dolgoznak, a DTR-t pedig egyszerűbb szállítani, mint az asztali gépet. Sőt, én is gondolkodok egy DTR-en két asztali gép helyett. Mert csak. Mert egy rohadék, láma, gépen játszó lúzerfész vagyok. Nem mondtam, hogy a DTR kompromisszummentes lenne, de ez a legjobb. Elmondom mégegyszer, hátha megértik: Lehet vele játszani, és könnyebben lehet ide-oda vinni. Én nem az igényeimet igazítom a géphez, hanem az igényeimhez keresek gépet.
A videokódolás pedig nem tudom, hogy jött a képbe.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
A DTR kompromisszum mentes megoldás lenne?
A legtöbb embernek igen, ha nem erőművet akar, de igényli az átlagos asztali konfig teljesítményét. Csodálkoznak, hogy sok DTR fogy? Én már évek óta arra várok, hogy egy könnyedén mobilizálható asztali gépem legyen, és nem én vagyok az egyetlen ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Elektromos cigaretta 🔞
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Crypto Trade
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest