- Autóhifi
- UHD filmek lejátszása
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Egon, azt azért ugye tudod, hogy a hwsw-n a hírt az az ytse szokja írni, aki szerint ''ha ezek után valaki hisz az AMD modellszámozásában, akkor az inkább vegyen búgócsigát''. Nem biztos, hogy őket kéne elfogulatlan forrásnak tekinteni, és minket zúzni (már csak azért sem, mert úgy amúgy Cerkát gépemet most váltottam P4-re, a labor főgépe szintén P4, stb... tehát ''személyes érzelmek'' sem fűznek egyik oldalra sem... nekem pl a P4 fémsapkája többet ér, mint az egész vita...).
Senki sem vitatja, hogy a Banias jó cucc lesz, de azt hiszem, ezt le is írtam.
Viszont magyarázd már el lécci, hogy
1) miért lett hirtelen fontos a modellszámozásnál, hogy mennyit fogyaszt a cucc?
2) miért lett hirtelen egyáltalán modellszámozás, amikor az Intel az Aberdeen Groupon keresztül még komplett elemzésekkel is fikáztatta az AMD-t?
Az egész arra ''épül'', hogy a mobil szegmensben szükséges a modellszámozás. De miért? CSAK azért, mert épp nekik, épp most, épp egy mobil procijuk van, ami mellesleg épp lassabb órajelen kurvajó.
Mint az Athlonok voltak.
Hát ez a gáz. Nem a proci.
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest