Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Ezen már elmélkedtünk egyet az AGP-s X700-ról szóló topikban, és valószínűleg Pro, mivel a szövegben is az van írva, hogy X700 Pro, meg 425MHz, meg DDR3, bár a szövegből egy szót sem értek.
Szerk: Ja, még azt akartam írni, hogy a címet valószínűleg elírták, mert abban nem Pro van írva.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Egyébként ezt az oldalt: Bővebben: link (barom lassú, napközben be sem jön) egy X700 topikba linkelték be, és ránézésre én sem voltam biztos, hogy GDDR3 vagy sima DDR ramokvannak a képen, de a hír hallatán lehet, megvan az első ATI kártya, ami Infineon GDDR3 ram van.
-
faster
nagyúr
Pedig elvileg a Hynix is gyárt, sőt, ha jól emlékszem a GDDR3 szabványt az ATI és a Hynix közösen fejlesztette ki, mégsem látni Hynix ramokat a VGA kártyákon.
Bővebben: link -
faster
nagyúr
Elveszettem a fonalat. Azt írtad #2-ben, hogy szerinted nem lesz nagy árcsökkenés, most meg azt írod, hogy nem olvastam végig (egyébként végigolvastam).
Szóval, hogy most beállt az infenion is csökkenteni kell, hogy mégis az ő ramjait vegyék. Ezt hívják konkurenseknek.
Miért, én talán mást írtam? Most kivel vagy miről vitatkozol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest