Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
ennek mennyi lesz az ára? 400MHz FSB disabled?
-
gorlin
őstag
Tudja valaki hogy milyen alaplapot tudok venni a majdani merom alá,illetve AMD Turion 64 Mobile MT-32 alá?
(persze vagy-vagy)
Üdv. -
macilaci78
nagyúr
Jó kicsi. Dehát ezért van.
A hűtést meg majd megoldják, hőcsövekkel oda viszed, ahol helye van a bordának. Nekem tetszik. -
orbano
félisten
Számíthatsz rá, hogy az első példányok is piszkosul alacsony feszeken fognak menni, nem kell azért plusz pénzt kiadni...
Ez az alaplap sem lesz szerintem egy best buy sajnos, ha megnézed a hűtését, ugyan megvan a 4 lik, de közvetlenül a foglalat mellett ott éktelenkedik egy böszme nagy kondi, ami miatt egy értelmesebb hűtőt nem tudsz rárakni, oda a passzív megoldás... marad az Aopen sajnos... -
erdoke
titán
Ha minden igaz, ebbn megy majd a Merom első generációja is. Én megvárnám a LV változatokat, azokkal takarékosabb vagy jobban tuningolható rendszereket lehet építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Forrmell.enn
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest