Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
ennek mennyi lesz az ára? 400MHz FSB disabled?
-
gorlin
őstag
Tudja valaki hogy milyen alaplapot tudok venni a majdani merom alá,illetve AMD Turion 64 Mobile MT-32 alá?
(persze vagy-vagy)
Üdv. -
macilaci78
nagyúr
Jó kicsi. Dehát ezért van.
A hűtést meg majd megoldják, hőcsövekkel oda viszed, ahol helye van a bordának. Nekem tetszik. -
orbano
félisten
Számíthatsz rá, hogy az első példányok is piszkosul alacsony feszeken fognak menni, nem kell azért plusz pénzt kiadni...
Ez az alaplap sem lesz szerintem egy best buy sajnos, ha megnézed a hűtését, ugyan megvan a 4 lik, de közvetlenül a foglalat mellett ott éktelenkedik egy böszme nagy kondi, ami miatt egy értelmesebb hűtőt nem tudsz rárakni, oda a passzív megoldás... marad az Aopen sajnos... -
erdoke
titán
Ha minden igaz, ebbn megy majd a Merom első generációja is. Én megvárnám a LV változatokat, azokkal takarékosabb vagy jobban tuningolható rendszereket lehet építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest