Aktív témák
-
anulu
félisten
flame nélkül, tök őszintén megkérdezem: van ennek értelme? a DDR2 minimálisan gyorsabb csak a sima DDR-nél, a Prescott mag pedig 3,4GHz körül is már annyi hőt termel, hogy az már bámulatos :( ráadásképpen pedig ott figyel a tuning-lock, amit van olyan gyártó, aki ki tud kerülni, van aki nem...
nem értem az Intelt. ahelyett, hogy csak a $-kat nézné, ha egy kicsit gondolkodna a felhasználók szemével (esetleg az overclockerekével...), ill egy hangyányit lejjebb vinné az árait, vagy pusztán kitalálná, hogy mit is akar tulképp, nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindent azonnal akar bevezetni, sőt talán kapkodva... főleg úgy, hogy még van olyan dolog, ami felesleges is!
valaki pls homályosítson fel, hogy lesz-e SLI chipset LGA775-höz! szerintem ez az egyetlen ésszerű dolog, ami egyelőre a PCI-E mellett szól
ennyit akartam mondani, köszönöm a figyelmet, leülök magamtól is! (:DDD)
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Motoros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Temu
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged