- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
take.a.ride #19 üzenetére
Gondolom nem emulációra gondolt, hanem valódi, natív futtatásról. Sebességben fényévnyi a különbség.
-
take.a.ride
tag
''Ez egyrészt nagyon jó dolog,másrészt viszont tényleg az a híres ''Apple fan clubb''
szertefoszlik ezáltal.Mostantól az Apple ''csak'' egy premium minőségű hardwarekből összeálíított gép lesz amire akár windows-t (és gondolom linuxot) is rakhatsz.''
ne beszelj baromsagokat legyszives. a Linux es a Windows eddig is futottak Mac-en.
http://www.microsoft.com/mac/products/virtualpc/virtualpc.aspx?pid=virtualpc
http://se.releases.ubuntu.com/5.10/ -
N.Y.P.D.
tag
Szerintem pedig nem dárga,aki azt állitja nézzen körül más notik között,és akkor rájön,hogy igen jó ár/teljesítményt tükröz a noti ráadásul design megint korrekt,sőt legalább még normális OS is van rajta...
-
_cirmos_
őstag
nagyon szép darab, ha sok pénzem lenne biztos ilyet vennék (aztán gyalulnám is a tájgert lefele), teljesítményéhez képest nagyon könnyű, van rajta minden mi szem-szájnak ingere, és tapasztalataim szerint egyik gyártó sem veheti fel a versenyt az apple-el minőségérzet/anyagválasztás terén (a design szubjektív, azért nem is írom). szóval x86 rulz, ha lesznek tisztességes ati/nvidia driverek os x alá, akkor létjogosultsága is lesz neki. hajrá alma, sztem jó váltás volt.
-
karib
addikt
A mágneses csatlakozású tápegység kábel nagggyon ütős
[link]
Mondjuk a többi sem csirke. Várjuk a többi családtagot
A PowerBook nevet sajnálom, de megértem a váltást. -
gorlin
őstag
Én is olvastam hogy lehet rá Windows-t telepíteni.
Ez egyrészt nagyon jó dolog,másrészt viszont tényleg az a híres ''Apple fan clubb''
szertefoszlik ezáltal.Mostantól az Apple ''csak'' egy premium minőségű hardwarekből összeálíított gép lesz amire akár windows-t (és gondolom linuxot) is rakhatsz.
De megjegyzem ezzel a lépéssel szerintem nagyon nagyon nagyot fog szakítani a cég.Legalább akkorát mint most a IPOD-al
1 év és megjelenik az Aple dobozokon :Windows Vista installed.(nem tűnik el a jelenlegi oprendszer de ezt is lehet majd választani)
De szerintem ez így jó
[Szerkesztve] -
azon gondolkodom, hogy ezek a gépek akkor most tulajdonkeppen miben kulonboznek egy akarmilyen masik gyarto notebookjaitol? Azon kivul h ezeken default MacOS van.
Tehat, monnyuk ezekre is fel lehetne gyogyitani egy windozt, vagy egy masik notira egy MacOS-t ezekutan? -
4x-es teljesítménynövekedés. Tényleg elaludt az IBM.
-
atosz
őstag
En is kiprobalnam... Kar hogy nem csinalnak subokat, azok milyen szepek lennenek.
-
Mattyer
tag
Mire kifforr benne az intel, addogra talán lesz pénzem befektetni egy ilyen gyönyörűségbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged