- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
take.a.ride #19 üzenetére
Gondolom nem emulációra gondolt, hanem valódi, natív futtatásról. Sebességben fényévnyi a különbség.
-
take.a.ride
tag
''Ez egyrészt nagyon jó dolog,másrészt viszont tényleg az a híres ''Apple fan clubb''
szertefoszlik ezáltal.Mostantól az Apple ''csak'' egy premium minőségű hardwarekből összeálíított gép lesz amire akár windows-t (és gondolom linuxot) is rakhatsz.''
ne beszelj baromsagokat legyszives. a Linux es a Windows eddig is futottak Mac-en.
http://www.microsoft.com/mac/products/virtualpc/virtualpc.aspx?pid=virtualpc
http://se.releases.ubuntu.com/5.10/ -
N.Y.P.D.
tag
Szerintem pedig nem dárga,aki azt állitja nézzen körül más notik között,és akkor rájön,hogy igen jó ár/teljesítményt tükröz a noti ráadásul design megint korrekt,sőt legalább még normális OS is van rajta...
-
_cirmos_
őstag
nagyon szép darab, ha sok pénzem lenne biztos ilyet vennék (aztán gyalulnám is a tájgert lefele), teljesítményéhez képest nagyon könnyű, van rajta minden mi szem-szájnak ingere, és tapasztalataim szerint egyik gyártó sem veheti fel a versenyt az apple-el minőségérzet/anyagválasztás terén (a design szubjektív, azért nem is írom). szóval x86 rulz, ha lesznek tisztességes ati/nvidia driverek os x alá, akkor létjogosultsága is lesz neki. hajrá alma, sztem jó váltás volt.
-
karib
addikt
A mágneses csatlakozású tápegység kábel nagggyon ütős
[link]
Mondjuk a többi sem csirke. Várjuk a többi családtagot
A PowerBook nevet sajnálom, de megértem a váltást. -
gorlin
őstag
Én is olvastam hogy lehet rá Windows-t telepíteni.
Ez egyrészt nagyon jó dolog,másrészt viszont tényleg az a híres ''Apple fan clubb''
szertefoszlik ezáltal.Mostantól az Apple ''csak'' egy premium minőségű hardwarekből összeálíított gép lesz amire akár windows-t (és gondolom linuxot) is rakhatsz.
De megjegyzem ezzel a lépéssel szerintem nagyon nagyon nagyot fog szakítani a cég.Legalább akkorát mint most a IPOD-al
1 év és megjelenik az Aple dobozokon :Windows Vista installed.(nem tűnik el a jelenlegi oprendszer de ezt is lehet majd választani)
De szerintem ez így jó
[Szerkesztve] -
azon gondolkodom, hogy ezek a gépek akkor most tulajdonkeppen miben kulonboznek egy akarmilyen masik gyarto notebookjaitol? Azon kivul h ezeken default MacOS van.
Tehat, monnyuk ezekre is fel lehetne gyogyitani egy windozt, vagy egy masik notira egy MacOS-t ezekutan? -
4x-es teljesítménynövekedés. Tényleg elaludt az IBM.
-
atosz
őstag
En is kiprobalnam... Kar hogy nem csinalnak subokat, azok milyen szepek lennenek.
-
Mattyer
tag
Mire kifforr benne az intel, addogra talán lesz pénzem befektetni egy ilyen gyönyörűségbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest