Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Cathfaern #64 üzenetére
az hogy nem kellett rá ugyanakkora ventillátor, az mit jelent.... RPM-et ?
mer fizikálisan ugyanakkora
mi az a screen? :)
meg mé csináltok tty11, meg tty12-t ezek a tty-ok a virtuális terminálok lennének linuxba a karakteres módba? ALT F1-ALT F6-ig mongyuk?
ha igen, akkor hol lehet 6 vt röl felnyomni 10-11-12 vt-re? :) -
rii
nagyúr
ugyan, bocs, .. csak poénból irtam .... ez még simán kapcsolódik a témához .... szerintem :DDD ... bár nagyon kellemes volt olvasgatni ... - de nemtom miaza screen - de az a tty11, 12 meg screen meg ssh, az má offszagú .... :DDD de tanulságos
''jo ha 4 evig huzzak, kozben a regi dolgaim mar tobb, mint tiz eve es hibatlanul mukodnek.''
jaja, ... nekem a 286-osba olyan profi tápegység van, hogy bekapcsoltam, és semmi hangja nem volt (a seagate 40-es nem kapott feszt...) ...és mondom nemá, meghalt .... asztán hátratettem a ventihez a kezem, .... és megy .... megy de olyan halkan, hogy nem lehet hallani .... ilyen nagy L alakú a táp ... SUNSTAR ha jól emlékszem.... ezek a mai tápok meg gajdulnka meg, mer minden alkatrészt ami csak lehet kispórólnak belöle .... az a 286-os táp meg iszonyat nagy ... nem sajnálták belöle az anyagot, mint a mai túl-anyagias-profitos világban .... -
rii
nagyúr
12 E HUF körül már bépített egereset, jbban mondva trac ball-osat, veteék nélküli bill-t lehet kapni.... szoval PC-khez ezt sztem el lehet felejteni ....
-
rii
nagyúr
ha fekete féből lenne, és krőmozott gombok, ako aszondom az árán van valahol, de ilye feka unalmas színnel...? szerintem - én nem yagyok hack-er - a hack-erektöl messze távol áll ez a színvilág .... dögunalom
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Canon EOS DSLR topic
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Macska topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest