- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nikon DSLR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Cathfaern #64 üzenetére
az hogy nem kellett rá ugyanakkora ventillátor, az mit jelent.... RPM-et ?
mer fizikálisan ugyanakkora
mi az a screen? :)
meg mé csináltok tty11, meg tty12-t ezek a tty-ok a virtuális terminálok lennének linuxba a karakteres módba? ALT F1-ALT F6-ig mongyuk?
ha igen, akkor hol lehet 6 vt röl felnyomni 10-11-12 vt-re? :) -
rii
nagyúr
ugyan, bocs, .. csak poénból irtam .... ez még simán kapcsolódik a témához .... szerintem :DDD ... bár nagyon kellemes volt olvasgatni ... - de nemtom miaza screen - de az a tty11, 12 meg screen meg ssh, az má offszagú .... :DDD de tanulságos
''jo ha 4 evig huzzak, kozben a regi dolgaim mar tobb, mint tiz eve es hibatlanul mukodnek.''
jaja, ... nekem a 286-osba olyan profi tápegység van, hogy bekapcsoltam, és semmi hangja nem volt (a seagate 40-es nem kapott feszt...) ...és mondom nemá, meghalt .... asztán hátratettem a ventihez a kezem, .... és megy .... megy de olyan halkan, hogy nem lehet hallani .... ilyen nagy L alakú a táp ... SUNSTAR ha jól emlékszem.... ezek a mai tápok meg gajdulnka meg, mer minden alkatrészt ami csak lehet kispórólnak belöle .... az a 286-os táp meg iszonyat nagy ... nem sajnálták belöle az anyagot, mint a mai túl-anyagias-profitos világban .... -
rii
nagyúr
12 E HUF körül már bépített egereset, jbban mondva trac ball-osat, veteék nélküli bill-t lehet kapni.... szoval PC-khez ezt sztem el lehet felejteni ....
-
rii
nagyúr
ha fekete féből lenne, és krőmozott gombok, ako aszondom az árán van valahol, de ilye feka unalmas színnel...? szerintem - én nem yagyok hack-er - a hack-erektöl messze távol áll ez a színvilág .... dögunalom
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3509, 100% Akkumulátor
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest