Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
De már írtam: Egyszerűen nem tudok osztott billentyűzeten gépeni, mert nem szabályosan gépelek (nem tanultam gépírást, ugyanazt a billentyűt nem mindig ugyanazzal az ujjammal ütöm le.)
Sokat gépelek, de nem töményen szöveget. Egy programozó nagyon sok speciális karaktert használ, nem úgy mint a normál gépelés. _Szerintem_ egy programozónak nem biztos, hogy ideális egy osztott billentyűzet.
ZooLee -
ZooLee
senior tag
Fröccsöntött gagyi műanyag??? Gépeltél már ilyenen? Vagy a compaq billentyűkön? Hát lazán kenterbe verik az MS billentyűzetet minőségre. Az egy zörgő vacak egy új Compaqhoz képest.
Az ergonómia meg más kérdés, nekem nem jött be az osztott billentyűzet, mivel nem szabályosan gépelek...
ZooLee -
ZooLee
senior tag
Sziasztok,
Nos nekem van ilyen billentyűzetem, ill. nem ez, hanem a Lite2 változata - azon már van kurzor billentyű, és extra beállítási lehetőségek.
Rendkívül profi kivitelezése van, aki ismeri a Compaq billentyűzeteket (szerintem legjobb a piacon erős, nagyon halk, nagyon jó minőségű anyagoból készült) az ismeri ezt is. Mintha ugyanaz a cég csinálná, mint a Compaq-ot.
Érdekes módon a Lite 2 jóval olcsóbb, 18e körül van (még így is irreális az ára) de amikor az embernek több billentyűzet van az asztalán, akkor nem mindegy, hogy mekkora.
Kis megszokás után nagyon jól lehet használni, komfortos, gyors.
Terminál váltogatásra meg miért nem jó az Alt+F.. billentyűzetkombináció?
ZooLee
Aktív témák
- Hollow Knight és Silksong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC - 2db
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest