- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Sot 'strace $(pidof -s syslod)'-vel is lehet olvasni csak eppen pup a hatamra, ha dolgozni is szeretnek.
A tty12-re azert szokas kirakni a rendszerlogot, mert nem biztos, hogy az ember be van lepve amikor ra akar nezni a rendszerre. Arrol nem is beszelve, hogy olyan is ranezhet akinek nincsenek felhasznaloi jogai belepni. Tudnek meg egy tucat okot amir szokas.
Biztos 'Matrix'-osabb a te verziod, de a gyakorlatban nekem tobbet er, ha gyorsabban es hatekomnyabban megcsinalok vmit. Hidd el strace-eltem mar eleget, nezegettem tcpdump-ot 8 oran keresztul, sot meg beszelgettem is massal tcpdump-on keresztul, nem vagyok 'klikkelgetos' tipus. (En bizony mar lassan tiz eve kirakom a tty12-re a rendszerlogot, es mar az elejen sem hasznaltam screen-t ha dolgoznom kellett).
Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1 humoros
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged