- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
válasz
#64791808 #112 üzenetére
1. Bocs. Akkor nem 865, hanem 875. (Egyébként akkor az árérzékeny deszka nem is a 865, hanem a 848 volt.) Egyébként szvsz a 865, egy ''árérzékeny'' dualDDR set is meg tudja verni a 850-est teljesítményben..
2. Ezt rosszul tudtam akkor, hogy az Intel chipsetek nem tudnak singli módot. Viszont nem értem, mit értesz ''nem optimális a busz felépítését tekintve'' alatt.. Melyik busz felépítése? A DDR-é? Kettő darab (64 bites) memvezérlő van, a kettő egymástól független.. (Na jó, nem teljesen független, okosok megcsinálják, hogy együtt működjenek a kisebb késleltetés reményében, egész jó sikerekkel.)
3. Ezt meg elírtam, 820 akart lenni. A 840-nek meg már nem volt értelme, a P3 busz (GTL+, vagy hogyishívják) sávszélét kitöltötte az egy darab RDRAM csatorna.. Meg mint mondod, nem volt egy hosszú ideig piacon..
És nem érzem, miért lenne fair kétcsatorna vs egycsatorna vs egycsatorna összehasonlítás. A DDR miért nem lehet dual? Miért kellene highend (840) vs budget (810) chipsetekkel összehasonlítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Metal topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest