Aktív témák
-
Petya
tag
Kinek kell lesarkazásvédő!?! Semmi szükség rá, csak elég jól elterjedt az utóbbi időben a köztudatban. Szerintem többen tették tönkre a procijukat vele, mint ahányan tényleg azért használják mert barkács hűtést csinálnak és tényleg böszme erővel szoritanak a procira.
-
guest
veterán
éppen most cseréltem le az athlon xp 1600+ procimat egy p4 1600 -ra mivel szabályosan szétégett az amd, pedig bivaly cooler volt rajta. A procin található feliratok beleégtek a cooler alján lévö réz fémlapba...:-)
-
Adi
senior tag
Szerintem még belerakhattak volna valami lesarkazásvédőt is, már ha a hűtő alja nem így van kiképezve (az lenne igazán pöpec! :) ).
-
karib
addikt
Eddig is voltak dobozos AMD procik, ventivel együtt. Viszont az AMD-hez mellékelt ventik elég gagyik voltak, tán most ezen javítottak. Szemben pl. az Intellel, aki nagyon pöpec hűtőket ad a procijaihoz, az utóbbi időben egész méreteseket.
Amúgy most már többféle színben van XP, én is szereltem már zöldet :) -
Márk
senior tag
Na végre! Éppen itt volt az ideje, hogy az AMD is mellékeljen ventit is a procihoz, mint az Intel. Így ugyanis nem kell a kedves felhasználónak azon töprengenie, hogy a választott hűtő megfelel-e a procijához.
-
Füles
tag
Azér' valami bővebbet szeretnék látni az elfogadott hűtőről... :))
-
guest
veterán
Zöld.
MG.
Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel core I7 8700k
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest