- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
guest
veterán
...Ha nem lennének tudatlan felhasználók és OEM-ek, akkor a kutya sem venné a rev.01-es setekkel épített alaplapokat... Bírjanak már elsőre normális, 100%-os chipsetet alkotni ezek a rizszabálók! Broáf!
-
Aram
tag
Azért nem hiszem, hogy meg kell venned az első reviziót mindenből. Én is ki tudtam várni a KT133A-t, mert a sima nem volt az igazi. KT266-tal is vártam és már itt vannak az A-s lapok. Szerintem az a buta aki megveszi, mert a tesztek egyértelműen mutatják, ha valami nem úgy teljesít, ahogy kellene (lásd: KT266, Ali Magic Rev1).
Aram -
guest
veterán
Heh... Az ALI-tól ez lesz az első P4-set, mikor jön a revizionált verziója, mint AMD fronton? Január környékén megvehetjük ezt, majd júniusban jön a frissítés???
Elegem van már ebből, hogy a gyártók nem tudnak elsőre összedobni egy megfelelő settet... A barom felhasználó meg csak cserélget, vagy örökös várakozás közepette végelgyengülésben kimúlik! Broáf!
Aktív témák
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Amazon Kindle
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mercedes topic
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest