- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Aktív témák
-
guest
veterán
...Ha nem lennének tudatlan felhasználók és OEM-ek, akkor a kutya sem venné a rev.01-es setekkel épített alaplapokat... Bírjanak már elsőre normális, 100%-os chipsetet alkotni ezek a rizszabálók! Broáf!
-
Aram
tag
Azért nem hiszem, hogy meg kell venned az első reviziót mindenből. Én is ki tudtam várni a KT133A-t, mert a sima nem volt az igazi. KT266-tal is vártam és már itt vannak az A-s lapok. Szerintem az a buta aki megveszi, mert a tesztek egyértelműen mutatják, ha valami nem úgy teljesít, ahogy kellene (lásd: KT266, Ali Magic Rev1).
Aram -
guest
veterán
Heh... Az ALI-tól ez lesz az első P4-set, mikor jön a revizionált verziója, mint AMD fronton? Január környékén megvehetjük ezt, majd júniusban jön a frissítés???
Elegem van már ebből, hogy a gyártók nem tudnak elsőre összedobni egy megfelelő settet... A barom felhasználó meg csak cserélget, vagy örökös várakozás közepette végelgyengülésben kimúlik! Broáf!
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Path of Exile 2
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest