Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Én az x1600xtre koncentráltam, de egyáltalán nem nyűgözött le, szvsz egy 6600gt jobb vásár.
-
pisti
őstag
válasz
(Kolombusz) #628 üzenetére
Pezsgőt kivettétek már a hűtőből?
-
pisti
őstag
válasz
Motion_Blur #568 üzenetére
Én annak örülnék ha hasonló gyorsak lennének mert akkor egyik gyártóval sem száll el a ló árazás terén.
Nehogy az legyen mint AMDnél, bár remélem őkis csak vicceltek. Mert ha átminősülnek az olcsó de jóból, jó de drágává akkor nemigen lesz nextgen AMD rendszerem.
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
Nya 5.-e van. Holvan a tesztáradat?
Tud vki esetleg friss ropogós linkeket?
Jah. 5percet siet az óra nálam.
[Szerkesztve] -
pisti
őstag
Joggal. Sajnos annyira tipikus ez, ebből látszik hogy az ilyenek mint a dual6800, meg dual7800, ha másra nem hát arra jók, hogy beforgassák vele a témában járatlan embereket. SLI-hez még annyit, most olvastam nemrég vkinek a hozzászólásában, hogy most szabadult meg a 6600gt sli jétől, mert nagyon kiforratlan és problémás a használata, fagyások, van amivel megy van amivel nem. Lehet szemezgetni.
-
pisti
őstag
válasz
Face8814 #137 üzenetére
Nekem is van egy ilyen érzésem, de azért nagyon reménykedem, hogy nem lesz igazam és 16 pipeval is gyönyörűen teljesítenek majd az új ATI-k. Mondjuk engem úgyis a középkategóriások fognak érdekelni, meg hogy pl. a HDR mennyire lassítja be ezt az újabb generációt, vagy az AA-t, AF-et hogy bírjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged