Új hozzászólás Aktív témák
-
^Bundi^
őstag
a 9250 egy nagyon jo kis kártya szerintem...mutass még 1 karit amit 10K alatt meg lehet kapni és ilyen jo teljesítménye van..no mind1
as-rock ot nem vennék, mertmert nem a teljesítményre gyúrnak, de ár/teljesítményben nagyon jo...akiknek nem a hardcore gém és a tuning a fontos hanem a tárczája annak tökéletes választás sztem
hogy on is legyek..ahogy utánanéztem az intel tényleg el fog húzni, mert még az M2 is 90nm lesz ergo 65nm csak vmikor év végén..DDR III csak 2008ban 45nm en (ha egyáltalán váltanak, bár lehet az egész eltolódik 2009re és szipi szopi
nem szeretem az intel -t, de ebben az első félévben nagyon el fog húzni:S
M2 se lesz nagy durranás...szóval lehet, hogy ebben az évben nagyot fog kaszálni az intel ha az AMD így folytatja..minden procijának az ára az egekben..fejlesztésekkel lemaradva..újdonság nuku:S -
Lortech
addikt
Mert ha a tescóba dfi-t árulnak, már egyből szarrá válik? Azért van a tescós gépekben, mert a legolcsóbbak között van, ennyi. Bírom az ilyen embereket.. Azt mondod nem vennél ilyet, feltételezem még nem is sűrűn láttál, de haverod mondta, hogy... ezért te is adod tovább a fikát.
-
7heaven
csendes tag
Úgy tudom hogy az Asrock az majdnem Asus (leányvállalt)
Persze én sem vennék ilyet.
Annál jobban örülnék ha Asus-ban lenne ilyen lap. Igaz jelen felállásban (P4P800)
elég lenne egy darab nyamvadt PCIEx csatoló még a lapomra.
(ha esetleg új video karit vennék)
-----
Amúgy miért is jó ez a PCIEx? Az tudom hogy kinek jó
(Intel, video kari gyártók, alaplap gyártók).
Egyszóval mindenkinek csak nekem nem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Horgász topik
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest